////

Hvad har de unge problemer med i skolen?

Som ejer af et stort studie-website, så viser Google Analytics en lang række rigtig spændende oplysninger. Vi ved præcis hvornår de unge studerer, hvad de leder efter og hvor lang tid de bruger på at forstå emnet.

Hvilke fag kæmper de studerende med?

En rigtig spændende statistik er at kigge på hvilke fag de unge kæmper med. Vi har på vores website mange forskellige artikler, nogenlunde ligelidt fordelt i fagene matematik, fysik, dansk, samfundsfag, biologi, kemi og en række andre. Matematik, fysik og dansk er de 3 fag som har flest artikler, omend der ikke er den helt store forskel.

Overraskende nok, så er det ikke matematikken som trækker flest besøgende. På trods af det er der vi får flest henvendelser på Facebook og igennem vores kontaktoplysninger, så er det ikke der folk lader til at søge mest efter hjælp. Det er derimod analyseværktøjer til deres tekster.

Hjælp til at analysere noveller, digte og eventyr er alle meget populære emner, som de unge kæmper med. 

Der er dog ingen tvivl, i stærk konkurrence med faget dansk, der kæmper de unge med matematik. Her er det dog meget forskelligt hvad der kæmpes med. Det er alt fra det basale sinus, cosinus og tangens de fleste voksne jo nok husker fra folkeskolen, til langt mere avancerede ting (hvordan løses differentialligninger?). 

Et andet meget populært emne som folk leder efter er eksamensangst. Især her ved eksamenstiden, så er der mange elever som frygter eksamen. De søger og søger, og bruger lang tid på at suge alt den viden de kan finde. Og med god grund - eksamen er vigtig, og eksamensangsten kan virkelig skade ens performance til eksamen.

På hvilke tid af døgnet kæmper de unge?

På normale hverdage hvor der ikke er eksamenslæsning, så studerer de unge flittigt på fornuftige tidpunkter. Langt de fleste går i seng i god tid (eller stopper i hvert fald med lektierne...), gerne før kl. 22. Når der er eksamensperiode ændrer det sig. Der kommer de fleste online fra 22-02.

Vi ønsker alle de studerende mange gange held og lykke med deres eksamen!

Baggrund

Artiklen er skrevet af Lars Holdga/ver Mulius I/S. Det er en blanding af en webshop og en r&a/bsites der hjælper unge.

/

Tags: Matematik, unge, dansk

Referer denne artikel:

APA style: Lars Holdgaard (11 Jun 2012). Hvad har de unge problemer med i skolen? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvad-har-de-unge-problemer-med-i-skolen-489/

Harvard style: Lars Holdgaard (2012) Hvad har de unge problemer med i skolen? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvad-har-de-unge-problemer-med-i-skolen-489/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Lars Holdgaard. "Hvad har de unge problemer med i skolen?" Samling af fag-artikler 11 Jun 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvad-har-de-unge-problemer-med-i-skolen-489/>