////

Microsoft Certificering: Hvorfor det er godt at blive certificeret

Flere af de førende it-leverandører i verden, og således også Microsoft, har udviklet certificeringssystemer, som er anerkendte internationalt, og som gør det nemt og enkelt at dokumentere sine kompetencer inden for diverse fagområder. Samtidig er der endnu en fordel, nemlig at man som virksomhed kan dokumentere over for sine kunder og samarbejdspartnere, at man har medarbejdere, hvis kvalifikationer er på et tilfredsstillende niveau. De standardiserede certificeringer betyder, at alle er klar over, hvad de forskellige betegnelser dækker over, og derved nøjagtigt ved, hvilken faglighed, der kan forventes.

 

Fleksible og målrettede certificeringer

Der er ingen tvivl om, at man med de nye Microsoft certificeringer får væsentligt nemmere ved at arbejde hen mod den certificering, som er afgørende for, at man som it-professionel og/eller udvikler opnår den viden og forståelse, som er nødvendig for at varetage diverse arbejdsopgave og funktioner inden for éns jobområde. Der er ganske enkelt tale om et nyt certificeringsprogram, som validerer de kompetencer, som er forudsætninger for at kunne levere optimale løsninger.

Uddannelse og kvalifikationer er vejen frem, hvis man ønsker at gøre sig gældende inden for it, for det er et område, hvor udviklingen bare tordner derudaf. I dag findes der masser af jobannoncer fra virksomheder, hvor man forventer, at ansøgerne har opnået disse certificeringer, så det nemt og hurtigt kan konstateres, om potentielt nye medarbejdere besidder de rette kompetencer.  

Heldigvis er det muligt at opnå den eller de certificeringer, som har relevans i forhold til éns arbejdsområde, hvis man allierer sig med en professionel samarbejdspartner, som er autoriseret til at levere professionelle Microsoft Training løsninger.

Så hvis man vil arbejde professionelt med Microsoft teknologier er det en rigtig god ide, at få en Microsoft certificering. Der findes autoriserede kursuscentre over hele landet, så der er også et der passer til ens behov og ønsker.

 

Mere information om Microsoft certificeringer kan fås her:

www.microsoft.com/learning/en/us/certification-overview.aspx

Baggrund

////

Tags: Microsoft certificeringer, certificering, Microsoft kurser, kurser

Referer denne artikel:

APA style: Hans-Henning Nielsen (12 Dec 2012). Microsoft Certificering: Hvorfor det er godt at blive certificeret fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/microsoft-certificering-hvorfor-det-er-godt-at-blive-certificeret-625/

Harvard style: Hans-Henning Nielsen (2012) Microsoft Certificering: Hvorfor det er godt at blive certificeret [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/microsoft-certificering-hvorfor-det-er-godt-at-blive-certificeret-625/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Hans-Henning Nielsen. "Microsoft Certificering: Hvorfor det er godt at blive certificeret " Samling af fag-artikler 12 Dec 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/microsoft-certificering-hvorfor-det-er-godt-at-blive-certificeret-625/>