////

Feriehusferie på Danmarks smukkeste ø, Fyn

Hos Feriepartner Fyn har vi 30 års erfaring i udlejning af privatejede sommerhuse på hele Fyn, de omkringliggende øer og det sydøstlige Jylland. Vi har gjort en dyd ud af at holde fast i det lokale, og er eksperter i alt der har med vores lokalområde at gøre. Vores hovedfokus ligger i at formidle de privatejede sommerhuse, men for at sikre at ferien altid bliver vellykket, hjælper vi også gerne med informationer og inspiration til et hav af aktiviteter og seværdigheder i hele vores lokalområde. I vores område kan du blandt andet opleve Egeskov Slot, HC Andersens hus, Langelandsfestival og meget mere. De mange seværdigheder og det store antal af kulturelle begivenheder, der er med til at sikre en god ferie.

 

De smukke strande

Ligeledes kan man drage nytte af nogen af Danmark smukkeste strande, der strækker sig over 1100 km kyst, og som for det meste er meget børnevenlige badestrande med lavt vand. Størstedelen af vores udlejningshuse ligger i gåafstand fra stranden, hvilket er med til at gøre feriehusferien helt perfekt.

 

Den afvekslende natur

Hele Fyn er kendetegnet ved et bakket, afvekslende og meget naturskøn landskab. Det Sydfynske Øhav byder f.eks. på enestående naturoplevelser, der f.eks. kan oplevelse aktivt i en havkajak, cykel eller til fods. Her finder man bl.a. Danmarks eneste vilde heste på Sydlangeland og Ærø Naturpark, der byder på en flot man natur man ikke finder mangen til andre steder i Danmark.

 

Feriepartner Fyn

Vores feriehuse er det perfekte udgangspunkt for at opleve Fyn og vi har hele året rundt mange gode tilbud på feriehuse i forskellige kategorier og prisklasser. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det rette feriehus på Fyn, Langeland, Ærø eller det sydøstlige Jylland, og derved sikre det bedste udgangspunkt for en god og vellykket Ferie.

/////////

 

Baggrund

Feriepartner Fyn er en del af Feriepartner Danmark, som er Danmarks største kæde af lokale selvstændige feriehusbureauer. Hos Feriepartner Fyn kan vi tilbyde et bredt udvalg af privatejede feriehuse beliggende på Fyn, Langeland Ærø og i det sydøstlige Jylland. Vi kan tilbyde alt fra luksushuse og almindelige feriehuse, til idyliske bondehuse.

Tags: sommerhus, sommerhuse, fyn, feriehus, feriehuse, feriepartner, feriepartner fyn, feriepartner danmark, ferie

Referer denne artikel:

APA style: Feriepartner_Fyn (06 Sep 2011). Feriehusferie på Danmarks smukkeste ø, Fyn fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/feriehusferie-paa-danmarks-smukkeste-oe-fyn-211/

Harvard style: Feriepartner_Fyn (2011) [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/feriehusferie-paa-danmarks-smukkeste-oe-fyn-211/ Acc/n 2020

////////

MLA style: Feriepartner_Fyn. "Feriehusferie på Danmarks smukkeste ø, Fyn" Samling af fag-artikler 06 Sep 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/feriehusferie-paa-danmarks-smukkeste-oe-fyn-211/>