////

Fotograf aLight Media - Professionel fotograf

Fotograferne ved aLight Media er en del af det spændende fotografiske hus. Billeder i alle afskygninger og spændende kreative tilgange til nye og visuelle koncepter for både private og virksomheder.

Fotograferne ved alight media er :

Fotografering i alle genre i en total løsning. Vi tilbyder desuden landsdækkende fotografering. Billeder på den nye og moderne måde. Flot digital efterbehandling ved erfarne professionelle fotografer.

Produktfotograf. professionelt mobilt produktfotostudie vi kommer ud til jer. Specialist i modefotografi og reklamefotografi, packshots og reklamefotografering.

Som børnefotografer laver vi altid smukke og naturlige kreative børnebilleder med kant. Fotografering med speciale i portrætfoto, bryllupsfoto samt fotografering af børn.

Vi kommer naturligvis gerne ud til eventfotograferinger, produktfotograferinger, interiørfotograferinger og exteriørfotograferinger ved din virksomhed og andet.

Vi er specialister i at skabe det visuelle univers der åbner for de spændende og nye kreative muligheder indenfor kombination af reklamefotografiet og fotojournalismen historiefortællende billeder. Vi vil lave historier med billederne og vise hvordan jeres hverdag fungerer, og hvad der gør jeres virksomhed til noget unikt og spændende. 

Folk elsker at komme "behind the scenes" og se med hvad der foregår i kulissen ved spændende virksomheder i Danmark.

Vi laver også video og tilbyder derfor et komplet koncept så i både får stil billeder og video optagelser on location af jeres famile eller virksomhed. 

Vores fotografiske virksomhed er og har altid været et unikt og spændende koncept og kreativt alternativ til allerede eksisterende fotografer og video fotografer.

Alight media har med 10 års erfaring sat sig tungt på den grafiske og fotografiske branche. Vær med og nyd godt af vores ideer. Fotografer til det hele.

Baggrund

Alight Media er en udbryder grupp/blerede reklamefotografiske virksomheder i Østjylland. Vi ha/tilbyde nye tilgange til kreative billeder og flot efterbehandling.

////

Tags: fotograf, reklamefotograf, modefotograf, bryllupsfotograf, børnefotograf, erhvervsfotografer

Referer denne artikel:

APA style: muggesen (14 Feb 2011). Fotograf aLight Media - Professionel fotograf fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/fotograf-alight-media-professionel-fotograf-131/

Harvard style: muggesen (2011) Fotograf aLight Media - Professionel fotograf [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/fotograf-alight-media-professionel-fotograf-131/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: muggesen. "Fotograf aLight Media - Professionel fotograf" Samling af fag-artikler 14 Feb 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/fotograf-alight-media-professionel-fotograf-131/>