////

Gode råd til modernisering af køkken

Et køkken har en gennemsnitlig levetid på mellem 25 og 30 år, før det skal moderniseres eller rives ned og gennemgå en totalrenovering. Det kan være at køkkenet er levet slidt, eller at familien kræver en anden og bedre funktionalitet, eksempelvis hvis familien er blevet udvidet med et ekstra medlem. 

Engang imellem kan der dog være en god fornuft i at vente med den komplette renovering af dit køkken og istedet for, modernisere slidflader og bevægelige dele, som kan trænge til en udskiftning. På den måde kan man ofte udskyde den meromkostning, der er forbundet med at renovere ens køkken. Ofte koster det mellem 25000 og 30000 kroner for et køkken og så skal det også sættes op af håndværkere.

Hvad enten du vælger en delvis eller komplet renovering, så er der her nogle gode råd, som kan spare dig for mange bekymringer og penge.

1. Husk at undersøge markedet. Denne regel gælder altid. Lige meget hvad du køber, så kan der være en fordel ved at sammenligne udbyderne på markedet. Brug internettet til research og tjek kvaliteten i de fysiske butikker. På den måde er du sikker på at få den ønskede kvalitet til den billigste pris.

2. Brug en skandinavisk leverandør. I Skandinavien har vi vores helt egne præferencer for design og udformning, samt tilpassede ønsker til funktionalitet og brugervenlighed. Der kan derfor være god mening i, at vælge dit nye køkken hos en skandinavisk udbyder. Disse er ofte også underlagt en strammere lovgivning og du er derfor sikker på, at have en fornuftig fortrydelses- og reklamationsret. Især hvis du køber via en dansk forhandler eller webshop. Du kan læse mere om LED belysning til køkken og bad samt køkkengreb her.

Baggrund

Freelancer indenfor viral markedsføringonl/rkedsføring

/

Tags: køkkenudstyr, renovering af køkken, udskiftning af køkken, tag

Referer denne artikel:

APA style: Jesper M. (27 Jun 2012). Gode råd til modernisering af køkken fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/gode-raad-til-modernisering-af-koekken-499/

Harvard style: Jesper M. (2012) Gode råd til modernisering af køkken [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/gode-raad-til-modernisering-af-koekken-499/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Jesper M.. "Gode råd til modernisering af køkken" Samling af fag-artikler 27 Jun 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/gode-raad-til-modernisering-af-koekken-499/>