Her kan du få BILLIGE reservedele til din bil

Med internettet er det blevet muligt at sikre dig bildele i topkvalitet til særdeles lave priser. Skruvat er Skandinaviens største e-handelsplads for reservedele, og her får du en introduktion til den populære netshop.

Intet mindre end Skandinaviens største e-handelsplads for bildele
Skruvat blev grundlagt i 2008 af Roberth Risberg og Peter Jakobsson, og Skruvat er på rekordtid blevet Skandinaviens største hjemmeside, hvor bilentusiaster kan købe bildele til rigtig gode priser. Tusindvis af kunder handler i shoppen hver uge, og i øjeblikket har de over 200.000 produkter til salg – og sortimentet bliver hele tiden udvidet.

Alle de store bilmærker som Opel, Skoda, Nissan, Volvo, Peugeot, Renault, BMW og Audi har de bildele til, og der er ingen tvivl om, at den store succes skyldes kombinationen af det store udvalg og de lave priser: du går sjældent forgæves, når du besøger skruvat.dk.

Reservedele – selvfølgelig med prisgaranti
Dæk, motordele, belysning, bremsesystemer, kølesystem, filtre, hjulophæng og styling – alle produkter i webshoppen kan du købe med prisgaranti. Prisgarantien gælder i 20 dage fra dit køb, og alt du skal gøre er at sende en e-mail til deres kundeservice med dit ordrenummer og en henvisningsinformation til det billigere produkt – så tilbagebetaler Skruvat differencen og giver såmænd også 10 % yderligere i rabat.

Prisgarantien gælder, hvis du har fundet prisen i en anden dansk butik – dog må det ikke være en pris, du har set på en aktionsside. Desuden skal produktet naturligvis også være identisk til det, du har købt hos Skruvat.

Er du på udkig efter reservedele til din bil til markedets bedste priser? Så kig forbi Skuvats hjemmeside og find billige bildele.

Baggrund

Skruvat er Skandinaviens st&oslasandelsplads for bildele.

Tags: bildele, e-handel, skruvat, billige, reservedele til biler, skandinavien, bil

Referer denne artikel:

APA style: Skruvat (04 Sep 2013). Her kan du få BILLIGE reservedele til din bil fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/her-kan-du-faa-billige-reservedele-til-din-bil-811/

Harvard style: Skruvat (2013) Her kan du få BILLIGE reservedele til din bil [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/her-kan-du-faa-billige-reservedele-til-din-bil-811/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Skruvat. "Her kan du få BILLIGE reservedele til din bil" Samling af fag-artikler 04 Sep 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/her-kan-du-faa-billige-reservedele-til-din-bil-811/>