////

Hvis du dyrker motion, hvordan måler du dine resultater.?

Dyrker man motion, styrketræning, bodybuilding eller en hvilken som helst anden form for fysisk aktivitet, så er der ikke noget bedre end at kunne sætte tal på ens forbedringer.!

Men som alle andre ting, er der flere måder at gøre det på, det kan være din vægt, bmi, fedtprocent, hvor hurtigt man løber ens løbetur, hvor meget vægt man kan løfte.
Nogle er selvfølgelig bedre til den ene form for træning end den anden, men ens for dem alle er at de virker motiverende.

Så dyrker du motion og har ramt den kendte mur, hvor det er du mangler motivationen og ikke rigtig kan komme af sted. Så kan det at tilføje endnu en metode at måle dine fremskridt, for igen at kunne motvere dig selv til at få lavet den træning du har brug for.
Men dette er ikke den eneste form for motivering du kan bruge, en træningsmakker an også være svaret for dig.
For på denne måde har i en fast aftale, en aftale er noget vi som mennesker er vokset op med at man skal holde ens aftaler. Så derfor vil du gøre meget for at undgå at skulle bryde en aftale, dermed "tvinger" du dig selv til at komme af sted og få trænet.

Så næste gang du står i den situation og du mangler motivationen til at komme hen og træne i centeret, få løbet turen eller hvad nu du dyrker. Så overvej om ikke en af disse metoder kan hjælpe dig til at få motivationen igen.

Og vi alle ved at kommer vi ikke af sted, ender vi ni ud af ti gange med at få dårlig samvittighed som igen kan virke antimotiverende dermed sætte en ond spiral i gang.
 

Baggrund

I det daglige har jeg et par hj/ørende som denne eller denne hjemmeside med valutakurser eller biludlejning i Aalborg.Foruden de førnævnte sider har jeg også en blog kørende som det at have en whiplash skade

Tags: motion, styrketræning, bodybuilding, bmi, fedtprocent

Referer denne artikel:

APA style: sigenstroem (18 Sep 2011). Hvis du dyrker motion, hvordan måler du dine resultater.? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvis-du-dyrker-motion-hvordan-maaler-du-dine-resultater-223/

Harvard style: sigenstroem (2011) Hvis du dyrker motion, hvordan måler du dine resultater.? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvis-du-dyrker-motion-hvordan-maaler-du-dine-resultater-223/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: sigenstroem. "Hvis du dyrker motion, hvordan måler du dine resultater.?" Samling af fag-artikler 18 Sep 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvis-du-dyrker-motion-hvordan-maaler-du-dine-resultater-223/>