////

Hvordan får jeg et sponsorbarn?

Der findes meget fattigdom og elendighed i verden, og det er vigtigt at skåne børn fra det, for det er dem som er fremtiden.

En af mulighederne er at få et såkaldt sponsorbarn, altså et barn man støtter økonomisk.
Der findes en lang række organisationer, som tilbyder at du kan få et sponsorbarn. Nogle af dem er Børnefonden, SOS Børnebyerne, Plan Danmark samt Unicef.
De har kompetencerne, de har folkene - men de er i konstant mangel på penge, for at kunne fortsætte deres arbejde.

Disse organisationer arbejder i verdens fattigste lande, og sørger for at børn kan få adgang til mad og drikke, lægehjælp og medicin, kærlighed og omsorg, samt adgang til skolegang.
Det er desværre ikke alle børn der kan hjælpes, simpelthen fordi der ikke er nok frivillige, eller penge til det. Men at blot nogle få børn kan få en sikker opvækst, hjælper hele samfundet, da sponsorbørnene sørger for at give deres viden videre, et vigtigt skridt, for at vi sammen kan få en bedre verden at leve i.

Som "fadder" får du adgang til at følge dit sponsorbarn igennem opvæksten, og du kan selv skrive med barnet, da sponsorbarnet godt ved hvem du er.
Er du interesseret i det, er der også mulighed for at komme ned og besøge en af de såkaldte "børnebyer", og møde dit sponsorbarn.
Det er en god måde at holde ferie på, og få oplevet en helt anden kultur, og se hvordan ens penge rent faktisk gør en stor forskel!

Husk på at vi kommer ingen vegne, hvis ingen tager initiativ!

Baggrund

///

Tags: sponsorbarn, børnebyer, børnefonden

Referer denne artikel:

APA style: rommy (11 Dec 2011). Hvordan får jeg et sponsorbarn? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvordan-faar-jeg-et-sponsorbarn-303/

Harvard style: rommy (2011) Hvordan får jeg et sponsorbarn? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvordan-faar-jeg-et-sponsorbarn-303/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: rommy. "Hvordan får jeg et sponsorbarn?" Samling af fag-artikler 11 Dec 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvordan-faar-jeg-et-sponsorbarn-303/>