////

Information om voksmærker og voksprodukter

Renalti har engang siddet på tronen, og det samme har American Crew. Men i dag er det ID hair, som tager førstepladsen i vores lille kongerige i Europa. Hvorfor ID hair er klart at foretrække, når det kommer til valg af hårvoks, kommer jeg ikke nærmere ind på i denne artikel. Det er en længere forklaring, men du kan finde en masse grunde til danskernes valg af hårprodukter på Google. 

American Crew sidder stadig på tronen, når det kommer til udlandet. ID hair er et dansk voksmærke, og holder sig inde for Danmarks grænser. Hvis man finder en frisør i udlandet, som sælger ID hair voks, så er det et meget specielt tilfælde, for ID hair er ikke særlig store på voksmarkedet internationalt. Men hvorfor også være det, når Danmark er et fint lille land, med en masse glade forbrugere af hårvoksen.

Renalti er voksmærket, hvor stifteren, den topprofessionelle frisør, Terence Renalti, er inde over produktionen af alle produkter fra Renalti. Derfor kan Renalti garantere, at produkterne lever op til det, som han har sagt de vil gøre. Der er mange andre fordele ved Renalti, men dem har vi heller ikke beskrevet nærmere her, da det lige så vel som valget af hårvoks, kan Googles.

ID hair er dog danskernes foretrukne voksmærke. Sådan vil det formodentlig være længe endnu, da ID hair byder på en masse forskellige produkter, som supplerer hinanden formidabelt.

ID hair har en god lav pris, og en elegant emballage - det samme gør sig gældende for især Renalti, og også for American Crew.

Baggrund

Jeg driver hjemmesiden, voks-/vor der sammenlignes vokspriser, og hvor der er inf/om forskellige voksmærker. Jeg driver derudover et /jemmesider.

/

Tags: Voks, ID hair, Renalti, American Crew

Referer denne artikel:

APA style: Jonathan (08 Feb 2012). Information om voksmærker og voksprodukter fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/information-om-voksmaerker-og-voksprodukter-380/

Harvard style: Jonathan (2012) Information om voksmærker og voksprodukter [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/information-om-voksmaerker-og-voksprodukter-380/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Jonathan. "Information om voksmærker og voksprodukter" Samling af fag-artikler 08 Feb 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/information-om-voksmaerker-og-voksprodukter-380/>