////

Kontaktlinser med glidende overgang: derfor giver den nye generation dig maksimal komfort

Kontaktlinser med glidende overgang: Derfor giver den nye generation dig maksimal komfort

Den nye generation af kontaktlinser med glidende overgang er blevet forbedret markant, og det gør, at de er langt mere attraktive end før i forhold til synsoplevelse og generel komfort. Her gennemgår vi de vigtigste forbedringer.

Kært barn har mange navne, og måske kender du kontaktlinser med glidende overgang som flerstyrkekontaktlinser eller progressive kontaktlinser. Det der kendetegner kontaktlinsetypen er, at der er flere styrker i én og samme kontaktlinse, og den nye generation af kontaktlinserne giver dig mulighed for at få skarpt syn til både at læse, se fjernsyn og køre bil.

Få perfekt syn på alle afstande med den nye generation af kontaktlinser

Kontaktlinserne med glidende overgang er nu kommet på niveau med brilleglas med glidende overgang, og det betyder, at du ikke længere behøver at gå på kompromis med din synoplevelse, hvis du foretrækker kontaktlinser. Tidligere var kontaktlinser med glidende overgang nemlig et kompromis mellem skarpt syn og god afstandsbedømmelse, men med den nye generation får du perfekt syn på alle afstande.

Nyt materiale giver maksimal komfort

Når det kommer til selve kontaktlinsematerialet, har kontaktlinserne med glidende overgang også fået et løft, da det nu er blevet muligt at lave dem i materialet SiHy, der giver maksimal komfort. Materialet holder nemlig bedre på fugten og lader dine øjne ånde, så kontaktlinserne føles friske hele dagen og aftenen med.

Prøv de nye kontaktlinser hos din optiker

Hos Synoptik har vi Danmarks største udvalg af kontaktlinser, og de nye kontaktlinser med glidende overgang indgår naturligvis også i vores udvalg. I det nye materiale SiHy fører vi bl.a. det populære mærke iWear XR M Supreme.

Hvis du er interesseret i at prøve den nye type af kontaktlinser, anbefaler vi, at du får foretaget en grundig synsprøve – for så er du nemlig sikker på, at du får de helt rigtige kontaktlinser med hjem på prøve. Vi har Danmarks eneste certificerede synsprøve, og den er din garanti for, at synsprøven lever op til de højeste faglige standarder.

Oplev maksimal komfort med den nye generation af kontaktlinser med glidende overgang – bestil tid til at prøve kontaktlinser hos Synoptik.

Baggrund

Køb dine briller og kontaktlins/ptik. Få lavet en Certificeret Synsprøve i din lokale Synoptik - b/nline døgnet rundt.

///

Tags: kontaktlinser, glidende overgang, synoptik, flerstyrkekontaktlinser, certificerede synsprøve

Referer denne artikel:

APA style: Synoptik (25 Sep 2013). Kontaktlinser med glidende overgang: derfor giver den nye generation dig maksimal komfort fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/kontaktlinser-med-glidende-overgang-derfor-giver-den-nye-generation-dig-maksimal-komfort-832/

Harvard style: Synoptik (2013) Kontaktlinser med glidende overgang: derfor giver den nye generation dig maksimal komfort [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/kontaktlinser-med-glidende-overgang-derfor-giver-den-nye-generation-dig-maksimal-komfort-832/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Synoptik. "Kontaktlinser med glidende overgang: derfor giver den nye generation dig maksimal komfort" Samling af fag-artikler 25 Sep 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/kontaktlinser-med-glidende-overgang-derfor-giver-den-nye-generation-dig-maksimal-komfort-832/>