////

Krisetider og julegaver kan harmonere

Men skulle tro det var løgn, men krisetider og julegaver kan harmonere også uden at du skal leve at spagetti og ketchup hele januar måned.
Det kræver blot at du tænker dig om og ikke mindst uden for boksen, det vil sige uden for landets grænser og online.

De danske butikker er traditionen tro dyre end både danske online webshops udenlandske webshops, dette er blevet mere relevant nu hvor krisen har gjort det svære for butikkerne at betale huslejen. Det har naturligvis skabt en stærk konkurrence mellem den almindelige butik og de rigtig mange webshops, noget som kommer forbrugeren til gode.
Det har faktisk haft så stor en effekt at visse webshops, allerede nu er begyndt at have store rabatter for varerne. Der findes webshops som nu giver dig en besparelse på op imod 70% kontra den normale pris, det er på alt lige fra til til babyen til lingeri til konen.
Så er du ikke allerede en online shopper, så er 2011 helt sikkert året hvor du bør blive det og spare de mange tusinde kroner du kan ved online indkøb.

Men der er naturligvis visse ting som har den samme pris både online som offline, her er det udenlandske webshops kommer ind i billedet.
For hvis du er i god tid, kan du nå at få varerne / gaverne hjem inden julen står for døren.

Men hvordan finder du så den rigtige udenlandske webshop?
Det gør du på samme måde du ville gøre det normalt med Google, men i stedet for at det er Google.dk du bruger så bruger du nu Google.co.uk for engelske webshops. Netop Engelske webshops er et godt sted at starte, for den Engelske pund er for tiden meget lav dermed giver det dig mere indkøb for pengene. Du skal blot huske at checke valutakurser for det eller de lande du handler i for at sikre dig at det nu faktisk er et godt køb, brug eventuelt også en valutaomregner til at lave udregningerne for dig.

Så brug dine penge fornuftigt, for julen varer lige til påske og krisen sikkert længere endnu.!

Baggrund

I det daglige har jeg et par hj/ørende som disse to biludlejning i København og biludlejning i Aalborg/ot a nævne et par stykker.

Jeg er oprindeligt uddannet multimediedes/har arbejdet i mange år med udviklingen af cms systemer, administrative systemer/h;gemaskineoptimering. Men det er mere blevet en hobby hvor jeg hjælper venner, familie og bekendte med deres sider.

Tags: valuta, valutaomregner, webshop, online shopping, billige julegaver, julegaver online

Referer denne artikel:

APA style: sigenstroem (07 Nov 2011). Krisetider og julegaver kan harmonere fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/krisetider-og-julegaver-kan-harmonere-249/

Harvard style: sigenstroem (2011) Krisetider og julegaver kan harmonere [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/krisetider-og-julegaver-kan-harmonere-249/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: sigenstroem. "Krisetider og julegaver kan harmonere " Samling af fag-artikler 07 Nov 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/krisetider-og-julegaver-kan-harmonere-249/>