////

Lån penge her og nu - hvor?

Det er muligt at søge om at låne penge her og nu flere steder på internettet. Det er en mulighed flere og flere danskere søger mod, som følge af den økonomiske krise. En finanskrise der har berørt mange danske familier og gjort behovet for penge større.

 

Man kan på den ene side stille spørgsmålstegn ved, om et lån her og nu reelt har en positiv effekt på ens privatøkonomi, for de vil ofte være relativ dyre. Så rent privatøkonomisk er her og nu lån sjældent at foretrække, frem for eksempelvis at spare og sænke sit privatforbrug.

 

Det må afgjort være det bedste, hvis man skal give privatøkonomisk rådgivning i sådan en situation. Omvendt vil et her og nu lån give pengene mellem hænderne på danskere og det er i sidste ende med til, at holde den danske økonomi og vækst i gang. Er du på udkig efter et billige lån, kan sider som danbergfinans.dk være en god hjælp. 

 

Lån penge vs. privatøkonomisk rådgivning

På mange måder er overvejelsen mellem at lave lån eller spare penge, ligesom historien om hønen og ægget. For hvad kom først og hvad bør man foretrække?

 

For et eller andet sted så vil professionelle virksomheder der tilbyder privatøkonomisk rådgivning, til enhver tid anbefale at man skal spare penge, lægge budgetter og sænke sit privatforbrug. Det vil uden tvivl være bedste for ens egen privatøkonomi, men omvendt kan det komme til at bide en i halen.

 

For hvis alle tænker på den måde og ingen laver her og nu lån, bruger penge mm., vil den danske økonomi langsomt gå i stå og så kan det i værste fald betyde, at endnu flere bliver arbejdsløse.

 

Det er en af årsagerne til at flere eksperter faktisk har sagt god for at låne penge, selvom tiden er problematisk rent økonomisk, for rigtig mange familier. For gør man det, er man med til at holde landets vækst i gang.

 

Så låner mange penge deltager man i at holde væksten i gang og mindsker i teorien de vanskeligheder samfundet oplever netop nu. Omvendt kan det give et behov for privatøkonomisk rådgivning, for at kunne betale lånet tilbage. Men hvis alle sænker forbruget og spare op, skyder man sig selv i foden, i og med væksten går i stå og der derved kommer fyringer.

 

Ikke desto mindre vil den fornuftige løsning altid være, at sænke forbruget og spare op, indtil man har pengene til den ferie, eller det nyt køkken man drømmer om. Det er bare farligt, hvis alle tænker sådan, for så underminerer man den danske vækst.

 

Pointen fra eksperterne er i lige så høj grad, at man ikke skal være bange for at bruge penge eller låne dem, men man skal naturligvis kun låne penge så længe det er forsvarligt.

Baggrund

///

Tags: her og nu lån, privatøkonomisk rådgivning, lån penge her og nu

Referer denne artikel:

APA style: Finansen (10 Feb 2012). Lån penge her og nu - hvor? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/laan-penge-her-og-nu-hvor-382/

Harvard style: Finansen (2012) Lån penge her og nu - hvor? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/laan-penge-her-og-nu-hvor-382/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Finansen. "Lån penge her og nu - hvor?" Samling af fag-artikler 10 Feb 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/laan-penge-her-og-nu-hvor-382/>