////

Nu det jul.dk - Vi bringer julen til dig

Juletræet leveret direkte til din dør. Levering af juletræer i hele Danmark. Nu det jul.dk leverer juletræer, julepynt, juletræsfødder og meget andet direkte til din dør. Vi har også løsningen lej-et-juletræ, hvor vi henter juletræet efter jul.

Igen i år leverer Nu det jul.dk juletræer på juletræsfødder, pyntegran, julepynt, julestjerner, julelys, julehygge og meget andet direkte til danske hjem. Nu det jul.dk gør det nemt for den travle familie, har samlet alt til juletræet på een og samme side.

Lej-et-juletræ. Denne løsning er lavet for at gøre det nemt for dig. Vi har valgt at lave farvetemaer, som du kan vælge fra, hvis du synes at julen traditionelt har en farve. Vi kan selvfølgelig godt kombinere farvetemaer, og du er altid velkommen til at beskrive dine ønsker.

Hvis din virksomhed skal bruge et juletræ er dette en nem løsning – kun meget få klik væk.

Vi glæder os til at komme med dit juletræ.

 

Flotte og nyfældede nordmannsgraner i mange forskellige størrelser.

Lej-et-juletræ er den nemme løsning, hvor vi afhentet juletræet for dig efter julen er overstået. Alle juletræer bliver lavet til flis og brugt til brændsel til opvarmning af huse.

Vi leverer det selvfølgelig lige til døren.

 

Med de bedste leveringspriser over hele Sjælland giver vi dig muligheden for at få dit ønske juletræ leveret til døren uden merpriser. Samtidig Ved "lej-et-juletræ" afhenter vi træet igen og dermed går intet til spilde. Desuden tilbyder vi mulighdeden for at levere juletræer i krukke og dermed kan du få det samme juletræ flere år i træk.

 

Julen kommer hurtigere end du aner! Skynd dig forbi www.nudetjul.dk

Baggrund

Nu det jul.dk er startet i 2009 af /. Siden da er Nikolaj Bak blevet en del af Nu det jul.dk, og e/t servicere kunderne julen over. De to har studeret sammen/andelshøjskolen i København. De er begge dedikere/de den bedste service og leverer de mest gennemførte pakker p&ar/et.

/////

Tags: juletræer, juletræ, julepynt, pyntegrønt, lej-et-juletræ, juletræsfødder, julestjerne, nordmannsgran, rødgran, levering

Referer denne artikel:

APA style: Nikolaj Bak (02 Sep 2011). Nu det jul.dk - Vi bringer julen til dig fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/nu-det-juldk-vi-bringer-julen-til-dig-210/

Harvard style: Nikolaj Bak (2011) Nu det jul.dk - Vi bringer julen til dig [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/nu-det-juldk-vi-bringer-julen-til-dig-210/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nikolaj Bak. "Nu det jul.dk - Vi bringer julen til dig" Samling af fag-artikler 02 Sep 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/nu-det-juldk-vi-bringer-julen-til-dig-210/>