////

Ny forretning gør det lettere at finde en bedemand på nettet

Websiden 123Bedemand.dk er produceret med et formål – nemlig at gøre det enklere at finde en bedemand nær ens bopæl - lige meget om der er Skagen, Kolding, Odense eller København!

Fordelen består i at websiden har alle landets bedemænd samlet det ene sted, hvilket gør det unikt i forhold til andre sider, som kun lister eksempelvis bedemænd i én bestemt brancheforening.

Derudover udskiller portalen sig også ved at du kan se prisliste, samt anmeldelser fra tidligere kunder. På den måde er det blevet langt nemmere at finde den rette bedemand til begravelsen eller bisættelsen.

Brugen af hjemmesiden er gratis, både for køberen og bedemanden. Hele pointen i sitet ligger i deling af information, til glæde for alle.

Når den bedste bedemand er fundet, har man adgang til detaljerede kontaktoplysninger, herunder også en ruteplan, så man bliver altså ledt, bogstaveligt talt, lige til døren!
Man kan også tilføje bedemandsforretningen som favorit på ens personlige konto, så kan man hurtigt og nemt finde den pågældende bedemand igen.

Udover muligheden for at finde en bedemand, er der gode og nyttige artikler om eksempelvis begravelser og bisættelser. Bliv sat ind i lovkravene og bliv klogere på det forløb du skal gennemgå.
Vi viser trin for trin hvad du skal gøre og henviser dig til gode steder at finde yderligere information.

Bag siden står mediefirmaet ePerial, med kontor i Århus. Fordelen ved at det er en medievirksomhed, er at alt er uvildigt på siden. Du er derfor sikret at der ikke er en interessekonflikt. Formålet med siden er adgang til information nemt, hurtigt og gratis!

 

Vi ønsker rigtig god fornøjelse.

Baggrund

////

Tags: bedemand, bedemænd, begravelse, bisættelse

Referer denne artikel:

APA style: ePerial (02 Aug 2011). Ny forretning gør det lettere at finde en bedemand på nettet fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/ny-forretning-goer-det-lettere-at-finde-en-bedemand-paa-nettet-194/

Harvard style: ePerial (2011) Ny forretning gør det lettere at finde en bedemand på nettet [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/ny-forretning-goer-det-lettere-at-finde-en-bedemand-paa-nettet-194/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: ePerial. "Ny forretning gør det lettere at finde en bedemand på nettet" Samling af fag-artikler 02 Aug 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/ny-forretning-goer-det-lettere-at-finde-en-bedemand-paa-nettet-194/>