////

Opbevaring af møbler i Self Storage

Der er mange muligheder for opbevaring i et Self Storage center. Måske skal du opmagasinere en hel bolig eller måske mangler du blot lidt ekstra plads til havemøblerne og motorcyklen. I hvert fald er der mulighed for at finde en Self Storage-løsning, der passer lige til dit behov.

Skal du flytte til udlandet i en længere periode, kan du pakke dine ting godt sammen og opbevare dem i et Self Storage lagerrum. Pakker du tingene forsvarligt, kan du efter endt rejse hente dine ting i lige så fin stand, som du efterlod dem. Her kan du i øvrigt finde en god guide til opbevaring af møbler.

Har du blot brug for lidt ekstra plads til havemøblerne, vinterdækkene eller andre ting, der ikke er plads til i kælderen eller på loftet, er der også hjælp at hente hos et Self Storage center. Hos centrene har du din egen kode og nøgle til lagerrummet, så du kan hente og bringe ejendele til rummet lige når det passer dig. Skal du bruge rummet jævnligt, så husk at vælge et Self Storage center i nærheden af din bolig, så du hurtigt kan komme hen til centret.

Leder du fx efter opbevaring i København, kan du nemt finde et center på www.selfstorage.dk. Hjemmesiden har gjort det super nemt at finde et Self Storage center i de større byer. Du kan med fordel også kigge forbi alle de gode guider. Der er med garant i et par tips du kan bruge. 

Fænomenet Self Storage startede oprindeligt i USA, og mens det er en meget udbredt forretning i USA og mange andre europæiske lande, er det stadig lidt nyt i Danmark. Vi er vant til at opbevare vores ting på loftet eller i kælderen, men der findes alligevel mange, der bor i lejlighed og ikke har de samme opbevaringsmuligheder. Husk at Self Storage centrene også kan bruges til opbevaring af campingvogne og motorcykler, som de færreste har plads til i kælderen.

Tænk dig godt om – måske er Self Storage løsningen for dig. 

Baggrund

////

Tags: Opbevaring, Opmagasinering, Self Storage, Opbevaring af møbler

Referer denne artikel:

APA style: MariaHelene (29 Jun 2011). Opbevaring af møbler i Self Storage fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/opbevaring-af-moebler-i-self-storage-178/

Harvard style: MariaHelene (2011) Opbevaring af møbler i Self Storage [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/opbevaring-af-moebler-i-self-storage-178/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: MariaHelene. "Opbevaring af møbler i Self Storage" Samling af fag-artikler 29 Jun 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/opbevaring-af-moebler-i-self-storage-178/>