////

Opdag det autentiske Norditalien

For mange danskere er ferie lig med afslapning og solbadning ved poolen med den seneste bestseller, men er man på udkig efter en rigtig god ferie til Italien med masser af spændende aktiviteter på planen, så er agriturismo måske sagen.

Agriturismo er en ferieform som er vokset stærkt i popularitet blandt danskere med trang til masser af plads, frisk landluft og kulinariske oplevelser på et helt nyt niveau. Begrebet agriturismo dækker over det man i Danmark kender som ’bondegårdsferie’, altså hvor man lejer et værelse på en families gård. I dag er der i Italien krav om en del produktion af fødevarer før man officielt kan kalde sig for agriturismo.

Agriturismo spænder vidt i omfang, lige fra de traditionelle Bed and Breakfast i simple, men charmerende, omgivelser til luksuriøse himmelsenge i herskabsvillaer fra 1700 tallet med tilhørende swimming-pools og tennisbaner, side om side med vinrankerne. Der er også rigtig mange agriturismo steder som tilbyder langt mere end bare kost og logi; vinsmagning og lokale madlavningskurser er rigtig populære og er fantastiske måder at opleve det rigtige Italien på, samtidig med at man får en masse inspiration med hjem.

En agriturismo ferie kan være en ferie man aldrig glemmerEn ferie i hjertet af Firenze eller Rom er også herlige, men det er nu noget ganske særligt at gå langs strada biancas (landsbyveje) til en lille gård med mad og vin leveret fra de lokale, hvor der er dækket op til fest og dans. Måske kan vejen også gå vejen til det lokale marked, hvor man billigt kan købe egns specialiteter, frisk frugt og lokal vin. Agriturismo er et glimrende valg for familier med børn.

Baggrund

///

In-Italia.dk er den førende leverandør af skræddersyede agriturismo ferier med et væld af muligheder og rejsemål i Norditalien.

Tags: italien, norditalien, ferie italien

Referer denne artikel:

APA style: Hammer (28 Sep 2010). Opdag det autentiske Norditalien fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/opdag-det-autentiske-norditalien-85/

Harvard style: Hammer (2010) Opdag det autentiske Norditalien [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/opdag-det-autentiske-norditalien-85/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Hammer. "Opdag det autentiske Norditalien" Samling af fag-artikler 28 Sep 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/opdag-det-autentiske-norditalien-85/>