////

Palle Ranum - Din lokale malermester i Glostrup og omegn

Hvis du bor i Glostrup eller i omegnen af Glostrup, og du en dag skulle få brug for hjælp til et stort projekt i dit hus eller din lejlighed, så kan du tage kontakt til din malermester i Glostrup, Palle Ranum.

Står du med en mindre eller større opgave foran dig derhjemme, om det så er en tilbygning eller malet et eller flere rum, så kontakt Palle Ranum og få dem til at komme ud og se på dit projekt og få et uforpligtende

Siden 2006 har Palle Ranum været selvstændig malermester, og firmaet bliver kørt efter nogle faste målsætninger, hvor blandt andet at en aftale er en aftale, og det gør at Palle Ranum ikke går fra et projekt før de selv er fuldt tilfredse. Herefter skal kvaliteten være af høj prioritet, som er en fortsættelse af tidligere nævnte målsætning, at både Palle Ranum og kunden skal være tilfredse med arbejdet, og kunden skal få lyst til at vise det frem for sin familie og venner.

Hos Palle Ranum finder du tilbud til totalløsninger til f.eks. reparationer og vedligeholdelse, renovering og modernisering, samt malerarbejde til ny om og tilbygninger. I disse tilbud hører der blandt andet istandsættelse af flyttelejligheder, ved ligeholdelses arbejde både ude og invendigt, farverådgivning til malerarbejde.

Hos Palle Ranum går de også op i miljøet og at være miljøvenlige, derfor bliver der kun brugt de nyeste værktøjer som minimerer støv mest muligt. Produkterne er miljørigtige hvor flere af dem også har svanemærket. Dette er blandt andet for at gøre det lettere for de ansatte at arbejde med, men også samtidig  gøre forholdende bedre for dem som skal opholde sig i rummene bagefter. Palle Ranum kører stadig efter principperne med at de også skal være tilfredse med det udførte arbejde, så selvom de bruger miljørigtige produkter går det ikke udover kvaliteten af arbejdet, som altid går efter princippet med at gå efter den højeste kvalitet af udførelsen af arbejdet.

Baggrund

Palle Ranum har været selvstændig malermester siden 2006, og kører faste principper med at både Palle Ranum selv og kunden skal kunne være tilfredse med det udførte arbejde, før de er færdige.

Palle Ranum går op i milj&osla/uger miljørigtige værktøjer og produkter, b/ svanemærkede produkter, uden at det går u/teten.

Tags: malermester, maler, glostrup

Referer denne artikel:

APA style: Mikkel (24 Oct 2013). Palle Ranum - Din lokale malermester i Glostrup og omegn fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/palle-ranum-din-lokale-malermester-i-glostrup-og-omegn-860/

Harvard style: Mikkel (2013) Palle Ranum - Din lokale malermester i Glostrup og omegn [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/palle-ranum-din-lokale-malermester-i-glostrup-og-omegn-860/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkel. "Palle Ranum - Din lokale malermester i Glostrup og omegn" Samling af fag-artikler 24 Oct 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/palle-ranum-din-lokale-malermester-i-glostrup-og-omegn-860/>