////

Saab, en velkendt bilfabrik!

Den velkendte bilfabrik, Saab, har for det meste en garanti på to år til nye biler. To år virker som meget, men de fleste har altså en bil i længere tid af gangen, og på den tid kan der ske skader på bilen. Det er derfor vigtigt, at man får den tjekket en gang imellem, for der kan nemlig være ting i vejen med bilen, selvom man selv kan hverken hører eller se dem. En bil er faktisk lidt som en slags investering. Det er nemlig dyrt, og man skal forhåbentlig beholde sin investering, altså sin bil, i mange år. Derfor er det vigtigt, at bilen altid er i tip top stand.

Så hvor skal du få din Saab service?

Der findes rigtig mange bilværksteder, som reparerer biler af alle mærker. Disse bilværksteder kaldes også for 'uautoriserede service værksteder'. - De har nemlig ikke ligeså meget troværdighed som for eksempel hos et værksted der tilbyder kunder autoriseret Saab service.

Du kan også vælge en autoriseret Saab service – altså en service leveret direkte af Saab selv. Det er helt klart det mest pålidelige, da det jo er Saab som har skabt bilen, og de er derfor eksperter indenfor området.

Det eneste positive der kunne være ved de uautoriserede server er, at de måske til tider har været en smule billigere, men på de seneste år er fabrikskæden Saab faktisk blevet mere forretningsdygtig inden for Saab service.

På et uautoriseret værksted kan du risikere, at der bliver brugt de forkerte olier, væsker og endda reservedele til din Saab. Hvorimod autoriserede værksteder får meldinger om nyheder til de forskellige Saab bilmodeller. De er derfor altid på forkant hvad angår service. Så på trods af den måske billigere pris hos de uautoriserede værksteder, kan det på lang sigt være billigere hos Saab værksteder, fordi de ikke begår fejl, og du risikerer derfor ikke at skulle til service igen dagen efter fordi motoren rasler.

 

 

Baggrund

///

Tags: saab, service, autoriseret saab service

Referer denne artikel:

APA style: Kristian (28 Jan 2013). Saab, en velkendt bilfabrik! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/saab-en-velkendt-bilfabrik-660/

Harvard style: Kristian (2013) Saab, en velkendt bilfabrik! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/saab-en-velkendt-bilfabrik-660/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Kristian. "Saab, en velkendt bilfabrik!" Samling af fag-artikler 28 Jan 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/saab-en-velkendt-bilfabrik-660/>