////

Sådan får du råd til konfirmationsgaverne

Konfirmationen er en stor dag for børnene og en stor udskrivning for forældrene.

Læs mere om hvordan der kan blive råd både til konfirmationsgaverne og en stor fest uden at du skal sprænge banken.

Når barnet skal konfirmeres skal alt serlvfølgelig være i orden, så der er mange ting at tage stilling til som forælder for at give barnet en uforglemmelig dag.

Vi tager et kig på, hvordan vi som forælder kan få råd til konfirmationsgaven på en ny og smart måde.

Ønske nr. 1 er i år blandt dregne og piger en ny Smartphone eller en Apple iPad, som vi jo alle ved er dyre i indkøb.

Svaret kan derfor være: iPad og Smartphone på Billig Afbetaling.

I praksis fungerer det på den måde, at du vælger den Smartphone eller iPad som dit barn er interesseret i - herefter betaler du en lille fast månedlig ydelse, som du selv bestemmer efter råderummet i dit budget.

Du bestemmer altås selv løbetiden fx 12, 24 eller 36 måneder - og vælger du at betale tilbage på 12 måneder, så er det Rentefrit.

Upåvirket af hvilke løbetid du vælger, så er det med Nul Udbetaling, så du skal altså ikke have penge af lommen udover den lille månedlige ydelse.

Fordelen ved at købe konfirmationsgaven på afbetaling er, at så er der flere penge til at holde konfirmationsfesten for og til at købe konfirmationstøjet.

Renten er historisk lav, og konkurrencen mellem butikkerne er benhåd på grund af finanskrisen, så der kan ligenu laves nogle extremt billige aftaler.

Så om om gaveønskerne lyder på en iPhone 4S eller en Apple iPad, ja så kan du få råd til begge dele ved at købe disse på Billig Afbetaling.

God fornøjelse med at give dit barn den bedste og mest uforglemmelige konfirmation :)

 

Baggrund

////

Tags: konfirmation, konfirmationsgave, tips til konfirmation, råd til konfirmation

Referer denne artikel:

APA style: Teleon (23 Apr 2012). Sådan får du råd til konfirmationsgaverne fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-faar-du-raad-til-konfirmationsgaverne-447/

Harvard style: Teleon (2012) Sådan får du råd til konfirmationsgaverne [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-faar-du-raad-til-konfirmationsgaverne-447/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Teleon. "Sådan får du råd til konfirmationsgaverne" Samling af fag-artikler 23 Apr 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-faar-du-raad-til-konfirmationsgaverne-447/>