////

Sådan passer du på din lavalampe

Er du hoppet med på den nye lavalampe bølge og købt en af disse yderst populære lamper? Eller går du og overvejer det? I hvert fald er der nogle ting, man bør vide, før man bruger sin lavalampe - ellers holder den ikke i lang tid.

En lavalampe er yderst skrøbelig og holdbarheden er meget kort, hvis man ikke er omhyggelig med at passe på den. Ønsker du, at din lavalampe holder i lang tid bør du følge disse punkter:

1) Ryst aldrig din lavalampe. Olien bliver mixed med vandet og små slimdråber cirkulerer rundt i lampen i stedet for de store, hvilket ikke er særlig pænt at kigge på.

2) Lad den aldrig stå i længere end 3 timer, da den bliver overopheden og olien kommer igen til at blive mere opløst i vandet.

3) Stil din lavalampe et sikkert sted, hvor den ikke kan vælte. Der er forskellige måder, at laval lavalamper på. I nogle slags lavalamper er der giftige stoffer til at frembringe den flotte farve, og taber du lavalampen, så den splintrer, kan du risikere, at de giftige stoffer bliver hældt ud over dit stuegulv. Det er ikke noget, man kan dø af, men man bør tage sine forholdsregler.

Overholdes disse punkter, vil holdbarheden blive forlænget mange gange og du vil få mere for dine penge. Selvom lavalamper er moderne er de ikke særligt dyre. Så lad være med at køb en lavalampe brugt - den holder i kort tid og du ved ikke, hvordan den forrige ejer har behandlet den. I stedet kan man købe en ny for under 100 kroner. God fornøjelse med din lavalampe.

Baggrund

Vi har samlet en masse billige lava/under 100 kroner på lavalamper, lavalampe, holdbarhed

Referer denne artikel:

APA style: Lavalampe eksperten (01 Nov 2011). Sådan passer du på din lavalampe fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-passer-du-paa-din-lavalampe-244/

Harvard style: Lavalampe eksperten (2011) Sådan passer du på din lavalampe [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-passer-du-paa-din-lavalampe-244/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Lavalampe eksperten. "Sådan passer du på din lavalampe" Samling af fag-artikler 01 Nov 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-passer-du-paa-din-lavalampe-244/>