////

Sievi sikkerhedssko - Finsk superkvalitet til nordiske fødder.

Sievi Jalkine Oy, i Danmark bedre kendt som Sievi sikkerhedssko. Sievi blev grundlagt i 1951 og har siden vokset sig til at være den ledende producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj i det nordlige Europa.

Sievi producerer alle deres produkter i Finland for at sikre en høj kvalitet og sikker leverance. Sievi er ISO 9001 certificeret. Med sit højlager som indeholder over 100.000 par sko kan de levere, alle modeller og størrelser, indenfor få dage hele vejen til Danmark.

30 % af produktionen er jobsko og 70 % er sikkerhedsfodtøj. Sievi leverer i dag til følgende nøglekunder: Nokia, Kone, Telecom, Volvo, Ericsson, NCC, Opel m.fl.

Sievi var den første skoproducent i Europa der fik ISO 14001 Miljø certificering.

Nogle af Sievi’s opfindelser der klart har forbedret sikkerhedssko og jobsko markedet er blandt andre deres revolutionerende FlexStep sålmateriale der giver en suveræn støddæmpning. FlexStep sålens struktur forebygger belastningen af fødder og rygrad, samt stød som kan forårsage smerter i både ryg og fødder og dermed nedsætte arbejdseffektiviteten.

En anden revolutionerende opfindelse er Sievi Spike som er løsningen på problemet med at glide og falde på sne og isdækkede veje og fortov. Sievi Spike har en nøgle i hælen som kan skrue 12 ekstremt stærke ispigge henholdsvis ind eller ud af sålen. Det gøres nemt og ubesværet uden at tage skoene af.

Den sidste opfindelse vi vil nævne her er Sievi’s fantastiske ventilationssystem SieviAir, som udmærker sig ved at fjerne fugt fra fødderne når du går. Ved hvert skridt pumpes der luft igennem skoen og ud af ventilationshuller i siden af sålen.

Mange af Sievi’s sko og støvler er mærket XL. XL mærket betyder at fodtøjet er bygget op omkring en bredere læst en normalt. XL læst giver mere plads til tæerne så hvis du har problemer med at komme i en normal størrelse bør du vælge fodtøj med XL mærket.

Sievi er en af de producenter der har tilladelse til at producere sko og sikkerhedssko med Gore-Tex. De fleste kender de imponerende egenskaber som Gore-Tex har. Sievi benytter Gore-Tex membranen til at gøre både sko og sikkerhedssko vandtætte samtidig med at fugt fra fødderne stadig kan trænge ud gennem membran og læder.

SuperSko.dk har med sin webshop sikret at Sievi’s fantastiske sikkerhedssko og jobsko har den korteste vej, fra producent til forbruger. SuperSko.dk udnytter Sievi’s store lagerkapacitet som med sine 100.000 par på lager, gør at de altid kan levere de rigtige sko og sikkerhedssko i rette mængde og størrelse. SuperSko.dk brænder derfor aldrig inde med ukurante varer som så skal dækkes af forhøjede priser på de andre sko. Se mere på www.SuperSko.dk

Baggrund

//////////

Tags: Sievi, Sikkerhedssko, spike, sko, supersko, supersko.dk, jobsko, gore-tex, arbejdssko, ESD sko

Referer denne artikel:

APA style: Brian Christensen (19 Jun 2011). Sievi sikkerhedssko - Finsk superkvalitet til nordiske fødder. fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-sikkerhedssko-finsk-superkvalitet-til-nordiske-foedder-174/

Harvard style: Brian Christensen (2011) Sievi sikkerhedssko - Finsk superkvalitet til nordiske fødder. [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-sikkerhedssko-finsk-superkvalitet-til-nordiske-foedder-174/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Brian Christensen. "Sievi sikkerhedssko - Finsk superkvalitet til nordiske fødder." Samling af fag-artikler 19 Jun 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-sikkerhedssko-finsk-superkvalitet-til-nordiske-foedder-174/>