////

Sievi Spike sikkerhedsstøvler til isglatte underlag

Det her gennem tiden frustreret skraldemænd, falckmænd, postbude og andre som skal bevæge sig ud på det isglatte vinterdække, som det har været tilfældet de sidste par år i Danmark, at det eneste brugbare tilbud vi har haft til isglatte underlag i årevis har været Spiky Plus ispigge som man tage under skoen når det er glat.  

 

Jeg har arbejdet med sikkerhedssko og støvler i adskillige år, men denne revolutionerende nyhed Sievi Spike fra Sievi Sikkerhedssko er helt sikkert en glædelig nyhed til den ovenstående gruppe af mennesker der er nødt til, sommetider, at arbejde på isglatte underlag.

 

Som de første i verden har Sievi nu lanceret Sievi Spike sikkerhedsfodtøj med stålpigge som kan aktiveres når man har brug for det. Skoens pigmekanisme er integreret i skoens sålkonstruktion så den let kan aktiveres når man har brug for det. Der er 12 kraftige stålpigge indbygget i Sievi Spike. Når man skal ud i kulden på det isglatte underlag drejer man en nøgle som er placeret udvendigt på hælen og så er piggene ude. På samme måde drejer man nøglen den anden vej og piggene går tilbage i sålen så man ikke ridser gulvet indenfor.

Sievi Spike er opbygget om en rummelig XL-læst som giver plads til tæerne og de brede danske fødder. Sievi Spike har en fleksibel, støddæmpende Sievi FlexStep sål og refleksstriber som giver øget sikkerhed.

 

Sievi Spike findes som sikkerhedsstøvler og sikkerhedsstøvlet.

Sievi Spike 1 XL S3 er en sikkerhedsstøvlet og Sievi Spike 2 XL S3er en sikkerhedsstøvle.

Sikkerhedsstøvletten Sievi Spike 1 har Sievi’s specielt udviklede 3D-dry for som gør at fugten fra fødderne går ind i det andet lag af formaterialet og derfra ud af skoen gennem overlæderet.

Sikkerhedsstøvlen Sievi Spike 2 har Sievi brugt deres vinterfor som er beregnet til kolde miljøer.

 

Du kan se begge modeller hos SuperSko.dk

Baggrund

////////

Tags: Sievi, spike, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, supersko.dk, ispigge, skraldemænd, spiky plus

Referer denne artikel:

APA style: Brian Christensen (19 Jun 2011). Sievi Spike sikkerhedsstøvler til isglatte underlag fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-spike-sikkerhedsstoevler-til-isglatte-underlag-173/

Harvard style: Brian Christensen (2011) Sievi Spike sikkerhedsstøvler til isglatte underlag [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-spike-sikkerhedsstoevler-til-isglatte-underlag-173/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Brian Christensen. "Sievi Spike sikkerhedsstøvler til isglatte underlag" Samling af fag-artikler 19 Jun 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/sievi-spike-sikkerhedsstoevler-til-isglatte-underlag-173/>