Software til offline tidsregistrering

Selvom stort set alle computere og dimser nu om dage er koblet til internettet kan det være en fordel at kunne registrere tid offline. Årsagen til offline tidsregistrering er smart, er fx når man arbejder hos en kunde, hvor PC'en ikke er koblet til internettet – eller befinder sig i flyveren, i toget, i sommerhuset - eller bare når internettet er nede eller man har en dårlig forbindelse. 

Derfor er der i noget software til tidsregistrering mulighed for at registrere tid offline.  

Fordele ved software til tidsregistrering, der kan arbejde offline

Der er mange fordele ved software, der kan håndtere offline tidsregistreringer, og altså ikke er nødt til at være forbundet med nettet hver eneste gang en registrering skal foretages. Man kan også sige, at den mest offline tidsregistrering er en gul post-it - men denne model fungerer sjældent optimalt, og kan meget ofte skabe mere kaos end overblik.

Herudover er der så naturligvis software, der ikke har brug for kontakt til internettet, men her vil man skulle overføre data via XML-filer eller .CSV-formater, der skal importeres ind i et nyt system. Og når det kommer til stykket... er det så særlig smart?

Excel er et glimrende værktøj til at håndtere tidsregistreringer, omend der dog kan være visse ulemper forbundet med skiftende timepriser, afhængig af hvilke kunder og projekter - eller om der fx er forskellige kontraktformer på projektet. Det kan fx være, at projektet er solgt til en fast pris - men hvis man går ud over timebudgettet og skal genforhandle timepris og opgavescope til kunden, hvor langt er man så? Så har man brug for et system, der kan håndtere denne slags ændringer.

Software til tidsregistrering er ikke bare software. Mange udbydere af software til tidsregistrering, har ikke nok fokus på at lette administration og håndteringen af tid. Derfor gælder det om at finde den rigtige software - uanset formål.

 

Baggrund

TimeLog er en dansk it-virksomhed, der levash;sningen TimeLog Project, et online forretningssystem og software til tidsregistrering, der retter sig mod konsulentforretnilever af at sælge deres tid. 

Tags: tidsregistrering, tidsregistreringssoftware, måling af tid, tag

Referer denne artikel:

APA style: AnetteB (15 Oct 2013). Software til offline tidsregistrering fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/software-til-offline-tidsregistrering-853/

Harvard style: AnetteB (2013) Software til offline tidsregistrering [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/software-til-offline-tidsregistrering-853/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: AnetteB. "Software til offline tidsregistrering" Samling af fag-artikler 15 Oct 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/software-til-offline-tidsregistrering-853/>