////

Spar penge på din varmeregning

De sidste to vintre har været rigtig hårde for varmeregningen. Priserne på fyringsolie, benzin og diesel er alle steget og det ser ikke umiddelbart ud til at falde igen. Her får du derfor et par konkrete tips til at spare på din varmeregning.

Spar på varmen

Helt overordnet handler det om at tænke sig om når man tænder for radiatorene og bruger varme i huset. Ofte bruger vi nemlig en hel del varme fuldstændig unødvendigt. Hvis du tænker dig lidt om er derfor muligt at spare mange penge på din varmeregning.

Her er nogle små hurtige tips og tricks til at spare på varmen:

  • Tag korte bade – lange varme bade er stor synder på varmeregningen
  • Skrue ned for varmen når du er på job – der er ingen grund til at have et dejligt varmt hus når du er på job.
  • Tag mere tøj på og hav en generel lavere temperatur – hver gang du skruer 1 grad ned sparer du 5 % så skru derfor gerne en grad eller to ned.
  • Sluk for varmen om natten og brug en tyk dyne – der er ingen grund til at sove uden dyne i et varmt rum, put dig ned under en dejlig varme dyne og hav det lidt koldere i huset.
  • Sørg for at der ikke er luft i radiatorerne – det er en god idé at sørge for at der ikke er luft i radiatorerne så de bliver mere effektive.

Køb billigt

Et af de bedste råd til at spare på varmeregningen er at finde billig fyringsolie til dit fyr. Uno-X er eksempelvis et rigtig godt valg i den lavere ende af fyringsolie leverandører.

God sparejagt ;-)

Baggrund

Jeg deler tips og tricks ud om hvord/er penge. I denne artikel har jeg skrevet om hvordan man kan spare pen/ sin varmeregning.

//

Tags: Fyringsolie, varmeregning, varme, spar penge

Referer denne artikel:

APA style: Nikolaj (31 Oct 2011). Spar penge på din varmeregning fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/spar-penge-paa-din-varmeregning-242/

Harvard style: Nikolaj (2011) Spar penge på din varmeregning [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/spar-penge-paa-din-varmeregning-242/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nikolaj. "Spar penge på din varmeregning" Samling af fag-artikler 31 Oct 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/spar-penge-paa-din-varmeregning-242/>