////

Stor gevinst at hente, når reservedelene købes online!

Foråret er kommet til den danske autoindustri. På mange måder minder bilsalget om hussalget, når man ser på det danske marked. Der er med sikkerhed en række psykologiske faktorer, som spiller ind, blandt andet et stort skud ekstra energi, som varmen og solen bringer med sig, hvilket får de vinterbleger danskere til at se lysere på tingene. Dette får lysten og energien til at købe nyt hus eller købe ny bil frem i danskerne.

Det er tydligt at se på salgsstatistikkerne, at købelysten er størst i foråret. Rent praktisk kan det heller ikke betaler sig, at købe ny bil eller reservedel til sin bil, når vinteren står for døren. Det danske vinter slider nemlig gevaldigt på bilerne, hvorfor der naturligt er brug for købe af nye reservedele, når vinteren er overstået. Reparation og udskiftning af forskellige autodele sker ofte i forbindelse med skifter fra vinterdæk til sommerdæk.

 

Autodele kan købes med stor rabat på nettet

Spørgsmålet er, hvor man kan få den bedste pris på reservedele, hvis bilen tænger til en udskiftning. Bilens bremseskiver er vitale og skal regelmæssigt udskiftes. En undersøgelse af markedet for autodele, med det formål at finde nogle nye bremseskiver, viser at der er gode muligheder online.

Igennem de seneste år er mange  autoværksteder begyndt at satse på, at være tilstede på internettet for på dem måde at skaffe flere kunder. Dette gælder de store autokæder, men også mindre lokale værksteder. Udover at yde reparations-service, så sælger flere forhandlere også separate autodele. Der er flere fornuftige priser på nye bremseskiver og bremseklodser blandt autoværkstedernes tilbud. Men det billigste alternativ finder man, hvis man ser nærmere på de webshops, som udelukkende fokusere på at sælge reservedele og ikke selve servicen på bilen. Et eksempel på et site, som sælger online autodele, er Mister Auto (www.mister-auto.dk/da/). Her kan man umiddelbart få markedet største rabat på bremseskiver, lige nu er der 58% at hente, hvilket de øvrige forhandlere har svært ved at konkurrere med.

 

 

Hvorfor købe online?

Selvom der mange penge at spare, så ses det ofte at danskerne er forbeholdende overfor at købe produkter online. Nogle er ikke meget for, at oplyse sine dankort-informationer, imens andre er bekymret kvaliteten og helst vil tale med en sælger face-to-face. Derfor er det værd, at se nærmere på Mister Auto, hvor både bremseklodser og bremseskiver pt. kan købes til under halv pris. De garanterer sikker betaling på deres forside, hvortil det forklares at de benytter en sikker kryptering, så dankort-informationer ikke kan stjæles af hackere.. samtidig med det, så benytter de Paypal, hvilket er en af de mest sikre og udbredte betalingsmetoder online.

Når man ser på udvalgte af reservedele, så har denne type butik en klar fordel, da de princippet kan nøjes med et stort lager i stedet for et egentligt værksted og butik. Derfor er der mere plads til flere forskellige autodele. Mister Auto tilbyder reservedele til næsten 50 forskellige bilmærker alt fra Porsche til Peugeot. Der er dog en klar forskel på online og offline salg; de online forhandlere kan ikke tilbyde at skifte autodelene på din bil, så det kræver at du selv kan fikse mekanikken eller at du kender en, som er handy til biler. Er dette tilfældet, så er der er rigtig mange penge at spare online.  

Baggrund

/////

Tags: biler, autodele, reservedele, bremseskiver, bremseklodser

Referer denne artikel:

APA style: Peter Ziehm Mortensen (08 Jun 2012). Stor gevinst at hente, når reservedelene købes online! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/stor-gevinst-at-hente-naar-reservedelene-koebes-online-485/

Harvard style: Peter Ziehm Mortensen (2012) Stor gevinst at hente, når reservedelene købes online! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/stor-gevinst-at-hente-naar-reservedelene-koebes-online-485/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Peter Ziehm Mortensen. "Stor gevinst at hente, når reservedelene købes online!" Samling af fag-artikler 08 Jun 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/stor-gevinst-at-hente-naar-reservedelene-koebes-online-485/>