////

Tak For Min Nye RollyToys Traktor i Fødelsdagsgave

Køre Far og Mor

Mange tak for den flotte nye Case RollyToys traktor i gav mig i fødelsdagsgave. Det var lige præcis hvad jeg ønskede mig. Alle de andre i min klasse har også fået flotte køretøjer i gave - og jeg ønskede mig bare så meget en flot traktor så jeg kunne lege rundt udenfor i mange timer hver dag.

Emil har også en Case Traktor. Og vi har allerede leget sammen mange gange. Der er bare hammer sjovt at køre om kamp og leget at vi kører rundt og arbejder som landmænd.

Frontskovlen er nok den sjoveste. Jeg glæder mig helt vildt til det bliver vinter. Så skal den bruges til at skovle sne sammen med far. Det er sådan en traktor nemlig super god til, og den er mega mange hestekrafter (ligesom far).

Til jul ønsker jeg mig en en anhænger der passer til traktoren. Den kan i købe på Legehjulet.dk, hvor jeg allerede har fundet et par super seje jeg ønsker mig. Feks kunne jeg godt tænke mig en anhænger som passer til farven på min flotte case. Se anhængerne.

I behøver ikke lægge denne anhænger under juletræet, for jeg ved godt den nok ikke kan være der. Men i kan lave et kort og lægge under træet. Husk nu at bestil den i god tid, for jeg ved at der er en masse andre fra min klasse der også får deres forældre til at købe de seje anhængere på Legehjulet.dk og det vil være synd hvis i ikke når at få min.

Mor, hvad skal vi have til aftensmad? Nå pyt, den taler vi om når jeg kommer hjem.

Knus

Mads

Baggrund

Jeg hidder Mads, og er 6 år./ at lege ude i haven. Min største interesse lige nu er at leg/ye flotte RollyToys Traktor.

//

Tags: RollyToys, Rollytoys case, case traktor, traktor børn

Referer denne artikel:

APA style: Mikro (16 Sep 2011). Tak For Min Nye RollyToys Traktor i Fødelsdagsgave fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/tak-for-min-nye-rollytoys-traktor-i-foedelsdagsgave-222/

Harvard style: Mikro (2011) Tak For Min Nye RollyToys Traktor i Fødelsdagsgave [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/tak-for-min-nye-rollytoys-traktor-i-foedelsdagsgave-222/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikro. "Tak For Min Nye RollyToys Traktor i Fødelsdagsgave" Samling af fag-artikler 16 Sep 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/tak-for-min-nye-rollytoys-traktor-i-foedelsdagsgave-222/>