////

tjen penge ved MLM Marketing

 

Multilevel Marketing er med mellemrum oppe i medierne, fordi mange mener, at der er tale om ordninger, der tanger ulovlige pyremidespil

Imidlertid, har MLM marketing intet at gøre med ulovligt spil, forudsat at MLM projektet er baseret på en omsætning af varer. Det er det primære du skal undersøge, når du overvejer at indgå i et projekt for at tjene penge i din fritid.

Få har meget stor succes med deres MLM forretning - op mod 95% af de der tilmelder sig, har ikke heldet, med sig, til at få en væsentlig forretning op og køre. Forklaringen herpå er ganske enkel, man har tilmeldt sig, men kan ikke tage sig sammen og komme i gang med projektet.

Hvis du ikke har tiden, skal du holde dig væk. Oftest skal du bruge 7-10 timer om ugen, for at få en forretning op og stå, og du skal fra start betragte det som et job - du er selvstændigt erhvervsdrivende,når du har tilmeldt dig et projekt - Er du rede til det ?

Hvis du er, så er MLM en fantastisk mulighed for at komme i gang - I et MLM projekt står du ikke alene - du har hele tiden gode kollegaer omkring dig, som er interesseret i at hjælpe dig i gang. Når du kommer godt i gang, tjener dine kollegaer også penge - det er selvfølgelig årsagen, til den megen hjælpsomhed, du finder i MLM systemerne - men det er en fantastisk mulighed for at komme i gang, idet du altid kan finde hjælp, og du vil aldrig stå alene med problematikker, der skal løses - Det er det mest positive overhovedet ved at indgå i et MLM projekt.

Du kan tjene mange penge - Dem det går galt for, får ikke brugt den nødvendige tid på projektet - men prøv lige at tænke over, hvor mange feks. golfsæt, står der ubrugte hen i garager, udhuse mv., folk som gerne har villet være med, men hvor interessen er faldet efter at have spillet nogle få gange. Det er de samme mekanismer der gør sig gældende for dem der misser i et MLM projekt. 

Hvis vi skal sammenligne priser, så er golfudstyret oftest væsentligt dyrere end det det koster dig at deltage i et MLM projekt - Du skal blot investere i nogle varer, og nogle instruktioner. Du kan ikke komme i gang som selvstændigt erhvervsdrivende, på en biligere måde, og hvis du måtte miste interesse, så har du ikke investeret alverden, og slet ikke så meget, som hvis du havde startet op som golf-spiller.

En stor del af forklaringen for dem der er succesfulde i MLM business, er sammenhold. Det er derfor vigtigt, når du tilslutter dig en MLM løsning, at du får valgt de rigtige mennesker. Her bør du gøre meget ud af at møde de mennesker der står over dig, for det er dem, der skal hjælpe dig i gang, og det er vigtigt at kemien passer. 

Når du har fundet den helt rigtige løsning, så er det bare om at komme i gang - med lidt flere tips, uddannelse osv., så bliver du ikke blandt de 95%, som misser i et MLM projekt.

/////

Du kan se mere på min blog: www.tjenpenge.info

 

Baggrund

Mogens Misser er selvstændigt erhvervsdrivende og har drevet forretning i næsten 40 år.

Mogens Misser udvælger egnede emner til deltagelse i MLM projekter, hvilket er en gratis service. Derudover kan alle, der måtte harve interesse og lyst, deltage i de gratis kurser på www.tjenpenge.info.

Disse kurser er rettet mod selvstændigt erhvervsdrivende, og er for en stor dels vedko/et mod internet marketing og MLM marketing./////////

Hvis du vil have succes med din forretning, så kig indenfor: www.tjenpenge.info.

Tags: ml, . tjen penge, tjen penge hjemmefra, internet marketing, tag

Referer denne artikel:

APA style: Mogens Misser (05 Feb 2011). tjen penge ved MLM Marketing fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/tjen-penge-ved-mlm-marketing-120/

Harvard style: Mogens Misser (2011) tjen penge ved MLM Marketing [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/tjen-penge-ved-mlm-marketing-120/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mogens Misser. "tjen penge ved MLM Marketing" Samling af fag-artikler 05 Feb 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/tjen-penge-ved-mlm-marketing-120/>