////

Vestjysk succes giver din penis nyt liv

 

I dag er det ikke længere tabu, at mænd går på skønhedsklinik og anvender hudplejeprodukter. Indtil fornylig til alle andre kropsdele end mandens ædlere dele. Men nu har en vestjysk mand udviklet en særlig creme til at modvirke rynker på penis og gøre den mere elastisk og smidig.

I dag er det ikke længere tabu, at mænd går på skønhedsklinik og anvender hudplejeprodukter. Indtil fornylig til alle andre kropsdele end mandens ædlere dele. Men nu har en vestjysk mand udviklet en særlig creme til at modvirke rynker på penis og gøre den mere elastisk og smidig.

Tekst: Helge Christensen

Danske mænd går stadig mere op i personlig pleje. For godt et årti siden begyndte de første skønhedsklinikker for mænd at skyde op og hudplejemarkedet udvides til stadighed med nye produkter målrettet mænd.

Et nyt produkt på det danske marked henvender sig meget bogstaveligt og udelukkende til det maskuline køn. Cremen SmidigeMax er udviklet til at give den følsomme hud på mænds ædlere dele mere elasticitet og fugtighed. Cremen resulterer i større følsomhed og forebygger samtidigt rynker.

- Ligesom kvinderne anvender creme til at forebygge rynker i ansigtet og på andre dele af kroppen bruger jeg SmidigeMax et par gange om dagen, siger Christian Vinther, der har udviklet penis-cremen.

Det hele startede med at Christian Vinthers kammerat led af meget tør hud på sin bedste ven og omkringliggende dele. På apoteket og hos matrerialisten kunne de ikke hjælpe ham, så han endte med at bruge en almindelig fugtighedscreme til sin store skuffelse. Resultatet var stort set lig nul og den mest følsomme hud begyndte at svide. Kammeraten inviede Christian Vinther i problemet

- Jeg forstod det simpelt hen ikke. Der findes hudplejeprodukter til alle kropsdele, hvorfor ikke til penis? siger Christian Vinther.

Vennerne researchede sammen på sagen og fandt en formel, der virkede. 

- Jeg tror, at mænd altid har været ligeså forfængelige som kvinder, men at det først er blevet legalt de sidste 10 år. Mændene har fundet ud af, at de får gevinst, hvis de gør noget ud af dem selv. Det startede med barbercreme, så kom interessen for parfume og hudpleje, og nu køber de også  anti-rynkecreme. Så jeg mener, det er en helt naturlig udvikling at mænd nu også begynder at pleje deres ædlere dele. Hvis de ikke skulle plejes, hvilke kropsdele skulle så? siger Christian Vinther med en sigende mine.

Christian Vinther mener, at penis har særlig brug for ekstra pleje, fordi organet dagligt udsættes for stramme underbukser, denimbukser, der strammer i skridtet, uhensigtsmæssige siddestillinger, sæbe, kondomer og stor friktion ved hyppig seksuel aktivitet. Derfor har lemmet særlig stor risiko for for tidlig rynkedannelse, siger han.

Du kan læse mere om dette unikke produkt på www.smidigemax.dk

 

 

/////////

Baggrund

Freelanceforfatter, reporter, tekstforfatter.

Tags: penis, creme, peniscreme, hudpleje, rynker, antirynce, antirynkecreme, sexliv, tag

Referer denne artikel:

APA style: Helge Christensen (06 Apr 2013). Vestjysk succes giver din penis nyt liv fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/vestjysk-succes-giver-din-penis-nyt-liv-717/

Harvard style: Helge Christensen (2013) Vestjysk succes giver din penis nyt liv [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/vestjysk-succes-giver-din-penis-nyt-liv-717/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Helge Christensen. "Vestjysk succes giver din penis nyt liv" Samling af fag-artikler 06 Apr 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/vestjysk-succes-giver-din-penis-nyt-liv-717/>

//////////