////

5 ting du skal huske inden du bestiller hosting

At finde et webhotel kan være meget forvirrende, da der er ekstremt mange udbydere på markedet. Kvaliteten og prisen varierer ekstremt meget, og det er vigtigt at du gør op med dig selv, hvad dine behov egentlig er. 

Denne guide viser dig de grundlæggende ting du skal være opmærksom på, inden du bestiller webhosting. 

1: Prisen - Hvad betyder den?

For nogle mennsker er prisen alt, for andre er det ikke så relevant. Gør op med dig selv, om du har brug for det vildeste webhotel, til at hoste en hjemmeside om familiens kat? Eller om du virkelig skal købe det billigste webhotel, når du er i gang med at lancerer en kæmpe webshop, som du skal leve af. Pris og kvalitet hænger unægteligt sammen, sørg for at du finder et webhotel som passer realitisk til dine behov.

2. Behovet - Hvad har jeg brug for at serveren kan håndtere?

Hvad skal du bruge dit webhotel til? Er det til almindeligt Wordpress hosting, eller skal du hoste en advanceret Joomla løsning? Skal du have hostet CMS systemer, eller lign, med specielle behov, så er det vigtigt at dit webhotel rent faktisk understøtter det. Undersøg det grundigt inden du bestiller, så du ikke brænder nallerne. 

3. Backup?

Der er ikke noget værre end at miste alt sin data, undersøg om webhotellet har daglig backup, eller om det er noget du selv skal sørge for. Det er et meget dumt sted at spare.

4. Trafik og plads?

Tit så har folk den tankegang at de bare skal have mest plads muligt, men faktisk så bruger de færreste mennesker tilnærmelsesvis alt deres plads hos deres hosting. Skal du hoste store filer, eller mange billeder, så er det selvfølgelig nødvendigt at finde en host som har en løsning som tillader det, men ellers kig på plads størelsen med realistisk briller - Du bruger næppe 10GB plads til din hyggehjemmeside.

Mhs til trafik, mange hosts reklamerer med fri trafik, men sandheden er at der er ikke fri trafik. De sikrer sig i deres betingelser, at skulle et website misbruge den frie trafik, så kan de opsiges. Lad dig ikke forblænde af at der står fri trafik på et webhotel :-)

5: Trustpilot

Tjek altid dit kommende webhotel hos Trustpilot - er det et uheldigt firma du er ved at tilmelde dig, så finder du hurtigt ud af det.

Baggrund

Arbejder med hosting hos redHOST. 

///

Tags: hosting, webhoteller, wordpress, joomla

Referer denne artikel:

APA style: Jesper Hansen (06 Sep 2012). 5 ting du skal huske inden du bestiller hosting fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-ting-du-skal-huske-inden-du-bestiller-hosting-545/

Harvard style: Jesper Hansen (2012) 5 ting du skal huske inden du bestiller hosting [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-ting-du-skal-huske-inden-du-bestiller-hosting-545/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Jesper Hansen. "5 ting du skal huske inden du bestiller hosting" Samling af fag-artikler 06 Sep 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-ting-du-skal-huske-inden-du-bestiller-hosting-545/>