////

Webhotel – Ingen grund til at betale en formue

Webhotel til lav månedlig ydelse – det er hvad de fleste hjemmeside ejere ønsker. Få billig webhotel med fantastisk service til kun få kroner hver måned.

Betal lidt og få meget – det kunne være et drømme scenarie… også når det gælder webhotel. Der findes masser af online webhotel udbydere. Nogle er dyre og nogle er billige, men hvordan finder du det bedste webhotel med den laveste månedlige ydelse og hvordan ved du egentlig, hvad du har brug for?

Fremtidig trafik på din side

Når du skal vælge webhotel bør du overveje, hvordan fremtiden for din hjemmeside kommer til at se ud. Du drømmer naturligvis højst sandsynligt om en flittigt besøgt hjemmeside, der tjener styrtende med penge til dig hver måned, men det er langt fra altid, at det går lige så hurtigt med at få besøgende som forventet. Du bør overveje, hvor meget serverplads du har brug for på dit webhotel. Når du køber webhotel eller billig webhotel gøres der nemlig op i, hvor meget plads du har brug for på serveren. Det er bl.a. det du betaler for samt den online service din webhotel udbyder tilbyder.

Størrelsen på dit webhotel

Når du bestiller webhotel bør du have lidt overvejelser omkring mulig trafik på din side. Det er behovet for plads til megen eller lidt trafik på din side, der også er afgørende for, hvor meget plads du har brug for. Størrelsen på dit webhotel eller den serverplads du får til rådighed opgøres i megabyte (MB). Er du i tvivl om, hvor mange megabyte du har brug for, så adspørg din webhotel udbyder. Her kan du få vejledning om, hvordan du skal tackle eventuelle spørgsmål om MB. De største udbydere er ganske pålidelige og tilbyder webhotel til priser, hvor alle kan være med. Billigt webhotel er i sandhed billigt, da konkurrencen er stor.

Hastighed og webhotel

Det er ikke alene størrelsen på dit webhotel, men også hastigheden der er vigtig. Er der for mange om serveren og hastigheden ryger ned, så får dine besøgende ikke det de har krav på af god service fra din side. Du skal sikre dig at du har tilstrækkelig med serverplads på dit webhotel. Webhoteller ligner i bund og grund hinanden, da de blot er hjemsted for en masse hjemmesider, men ikke alle tilbyder samme gode service. Vælg billigt webhotel og en udbyder med god service. En udbyder med backup og en udbyder af billigt webhotel, der rent faktisk tager sig tiden til dig, når du har behov for hjælp. Et webhotel er uundværligt, så vælg det rette, der kan gøre mest for dig og din hjemmeside. Vælg et webhotel med serverplads, så din online virksomhed har plads til at vokse. Der tilbydes ofte forskellige pakkeløsninger, når det gælder webhotel, så du kan altid opgradere, hvis du får behov for mere plads. Det vigtigste er, at du føler tillid til udbyderen af dit webhotel – så skal resten nok lykkes.

Baggrund

Jeg har arbejdet med Internettet / over 10 år, både indenfor webudvikling og rådgiv/og performance.

//

Tags: webhotel, billig webhotel, billigt webhotel, webhoteller

Referer denne artikel:

APA style: Hans Hansen (27 Mar 2013). Webhotel – Ingen grund til at betale en formue fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/webhotel-ingen-grund-til-at-betale-en-formue-708/

Harvard style: Hans Hansen (2013) Webhotel – Ingen grund til at betale en formue [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/webhotel-ingen-grund-til-at-betale-en-formue-708/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Hans Hansen. "Webhotel – Ingen grund til at betale en formue" Samling af fag-artikler 27 Mar 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/webhotel-ingen-grund-til-at-betale-en-formue-708/>