////

Hvilket webhotel til WordPress?

Hvilket webhotel til jeg vælge til WordPress? Når du skal lave din egen hjemmeside, blog eller webshop, er WordPress et godt system at sætte det op i. WordPress anbefales til de, der selv vil sætte deres side op, men som ikke er uddannet programmører - For WordPress er yderst brugervenlig og gør det nemt at komme i gang med din egen hjemmeside.

 

Gør det let for dig selv

Til din tjekliste, når du skal vælge det bedste WordPress webhotel, bør du tilføje en 1-click installer af WordPress. For der er flere fordele i at vælge et webhotel, der har dette: Du kan installere WordPress på ingen tid, der oprettes automatisk en forbindelse fra din WordPress installation til serveren, som dit webhotel ligger på og dertil (og det vigtigste), så kan du hos nogle udbyder automatisk få tilsendt en mail, så snart der er nye opdateringer tilgængelige. Det kan du f.eks. få hos Danhost, der også tilbyder gode og stabile webhoteller til WordPress

 

Få god plads på dit webhotel

Når du skal tage stilling til, hvor meget plads du har brug for, på dit webhotel, skal du tænke over, om du gerne vil have billeder (store eller små?) på din hjemmeside og om du regner. For det er billeder og dokumenter, der uploades, som fylder mest på en hjemmeside. Selve teksten er begrænset, hvor meget det fylder.

Hvis du gerne vil have en professionel mailadresse, skal du vælge et webhotel med tilhørende webmail, som du nogle får med i købet. Derfor skal du også have plads til din mail på dit webhotel.

Vælger du et webhotel med 15 GB, har du mere end rigeligt plads. Det billigste webhotel med WordPress 1-click pr. dags dato er 29 kr., inkl. mail, mulighed for 2 hjemmesider (du bliver garanteret bidt af dét at have en hjemmeside, så du gerne vil have en ekstra), telefonsupport, m.m. Så har du alt hvad du skal bruge til et stabilt webhotel.

 

Opsummering til valg af WordPress webhotel

1. WordPress 1-click installer

2. Udsendelse af mails ved nye opdateringer

3. Et godt webhotel har god plads til billige penge

4. Webmail og ubegrænset antal mailadresser inkluderet

5. Gode supportmuligheder, både pr. mail og telefon

6. Høj stabilitet og sikkerhed - Se evt. andre kunders udtalelser

7. Vælg en hostingudbyder, du er sikker på også eksisterer i morgen

 

Anbefalet webhotel til WordPress >> Klik her

Baggrund

Danhost er en stabil hosting virksomhed, der har eksisteret siden 1997 - Sagt på en anden måde: Vi var her i går, vi leverer stabil hosting i dag, og vi er her med garanti også til at kunne hjælpe dig i morgen. 

Vi er ikke de billigste på markedet, men vi tør godt sige at vi sybes at vi er de bedste. Du får god support, som du har adgang til både via mail og telefon. Vi gør meget for vores kunder og vi vil altid kunne sikre dig måske markedets mest stabile hostnig.

Besøg os på www.danhost.dkTags: webhotel, wordpress, wordpress webhotel, danhost

Referer denne artikel:

APA style: Kathrine Kromand (18 Oct 2013). Hvilket webhotel til WordPress? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvilket-webhotel-til-wordpress-854/

Harvard style: Kathrine Kromand (2013) Hvilket webhotel til WordPress? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvilket-webhotel-til-wordpress-854/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Kathrine Kromand. "Hvilket webhotel til WordPress?" Samling af fag-artikler 18 Oct 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvilket-webhotel-til-wordpress-854/>