At skifte hele sit køkken ud kan være en ret bekostelig affære

Synes du også, at dit køkken efterhånden trænger til en overhaling? Køkkenet er i dag et sted, hvor familien tilbringer rigtig meget tid, ikke blot til spisetiderne, men faktisk døgnet rundt. Derfor er mange også blevet meget bevidste om, hvordan deres køkken tager sig ud. Det er ikke længere nok at have et funktionelt køkken, det må også meget gerne tage sig pænt og indbydende ud. Det er i køkkenet, at familien samles og det er i køkkenet, at man spiser, også når man har gæster på besøg, fordi køkkenet er blevet synonym med hygge og nærvær. Ordet ”samtalekøkken” har også igennem de senere år sneget sig ind i det danske sprog.

At skifte hele sit køkken ud kan være en ret bekostelig affære, som de færreste nok har lyst til ret ofte. Men der findes en lange række små kneb, som for billige penge og uden den store arbejdsindsats kan skabe om ikke et nyt køkken, så et spændende, hyggeligt og moderne køkken.

Har du overvejet at skifte dine køkkengreb ud? Måske tænker du ikke over det i hverdagen, men prøv at lægge mærke til dine greb de næste par gange du er i køkkenet og mon så ikke du kan se, at de godt kunne trænge til en overhaling.

Med grebene kan du signalere, hvilken stil du ønsker: Er du til det stilrene, stålsikre eller til det mere romantiske? Med grebene kan du ændre hele køkkenets udseende og så endda for billige penge.

Du behøver heller ikke være den helt store håndværker for selv at skifte dem – man kommer rigtig langt med lidt tålmodighed, en lineal og en skruetrækker.

Find nogle viskestykker, en sæbeholder og måske en opvaskebørste, der passer til den nye stil og mange af dine gæster vil helt sikkert bemærke, at du har fået ”nyt” køkken. Ved blot at lave disse små ændringer har du er kønnere køkken at tilbringe tiden i og samtidig har du råd til at holde mange selskaber og have mange gæster på besøg.

Med de små forholdsvis billige ændringer kan du samtidig tillade dig at være mere modig og dermed ramme den stil, du lige nu synes er pæn, fordi du altid ret nemt kan lave det om igen om et år eller to, når du har lyst til at prøve nyt.

Så selv et lille greb i lommen kan blive til rigtig flotte greb til dit køkken.

Baggrund

Anders Karlsson driver e-butiköretaget greb, køkkengreb, håndtag

Referer denne artikel:

APA style: Anders Karlsson (21 Oct 2012). At skifte hele sit køkken ud kan være en ret bekostelig affære fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/at-skifte-hele-sit-koekken-ud-kan-vaere-en-ret-bekostelig-affaere-569/

Harvard style: Anders Karlsson (2012) At skifte hele sit køkken ud kan være en ret bekostelig affære [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/at-skifte-hele-sit-koekken-ud-kan-vaere-en-ret-bekostelig-affaere-569/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Anders Karlsson. "At skifte hele sit køkken ud kan være en ret bekostelig affære" Samling af fag-artikler 21 Oct 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/at-skifte-hele-sit-koekken-ud-kan-vaere-en-ret-bekostelig-affaere-569/>