////

Undgå at dit barn får fladt baghoved

I dag er det er stigende problem at små babyer får fladt baghoved. Udviklingen er sket fordi der er kommet ændringer omkring retningslinjerne for vuggedød. For at undgå vuggedød, skulle man tidligere ligge sit barn til at sove på maven. Dette er nu blevet ændret til at den lille baby skal ligge på ryggen.

En lille baby ligger derfor mange timer dagligt på ryggen, og det betyder at der er stort pres på baghovedet, hvilket for et stigende antal baby betyder de får fladt baghoved.

Lovenest ergonomiske babypude

En fransk børnelæge har for at hjælpe de små babyer udviklet lovenest, som er en ergonomisk babypude. Babypuden er hjerteformet, og går derfor også under navnet hjertepude.

Lovenest ergonomiske babypude, har en uddybning, som passer til babyens baghoved, som hjælper til at fordele presset på baghovedet ud på et større område at hovedet, hvilket gør at babyen ikke får fladt baghoved.

Den ergonomiske babypude kan både bruges forebyggende, men den kan også hjælpe med at rette op når skaden er sket. De fleste af de forældre som har brugt den ergonomiske babypude, har kunne se en positiv forskel på deres barns baghoved allerede efter 14 dages brug af puden. Så babypuden har vist sig at være særdeles effektiv.

Lovenest ergonomiske babypude er produceret af det franske babyudstyrs producent Babymoov. De er ledende inden for babyudstyr i Frankrig, og kendt for at have nogle kvalitets produkter til børn, som er gennemtestet inden de bliver sendt på markedet. Babymoov forsøger så vidt muligt at ansætte personale, med børn i den målgruppe som deres produkter henvender sig til, da de burde være bedst til at vurdere produkterne. Det gør også at en stor del at Babymoov’s produkter har små detaljer som mange andre babyudstyrs producenter måske ikke lige har tænkt på.  

Baggrund

//////

Tags: babypude, baby, ergonomisk babypude, lovenest, babymoov, babyudstyr

Referer denne artikel:

APA style: Magle (20 Jul 2011). Undgå at dit barn får fladt baghoved fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/undgaa-at-dit-barn-faar-fladt-baghoved-188/

Harvard style: Magle (2011) Undgå at dit barn får fladt baghoved [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/undgaa-at-dit-barn-faar-fladt-baghoved-188/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Magle. "Undgå at dit barn får fladt baghoved" Samling af fag-artikler 20 Jul 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/undgaa-at-dit-barn-faar-fladt-baghoved-188/>