////

Gode fifs til en billig omgang julepynt

Motiveringen

Der er mange måder at gribe julens højtide an på. Men uanset hvilken metode man vælger så kan vi ikke komme udenom at julen er lyset fest. Lyset giver den rigtige julestemning, derfor er lysekæder og julepynt en fast del af juleforberedelsen.

Lysekæderne udendørs giver en effekt af et varmt og velkomment hjem, i de kolde vintermåneder. Men det kan også hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse at glæde sine gæster og forbipasserende. Derfor ville jeg undersøge om det kunne være muligt at gøre for under 1.000 kr.

Processen

Alt julepynten som vi har inden i huset, har vi fået anskaffet i løbet af årene, såvel som nogen få arvestykker. Første skridt var selvfølgelig at få pyntet det indvendig op. Da vi havde sat træet og pyntet op i huset hist og her, havde vi stadig et par lysekæder tilbage. Hvilket til vores held kunne tåle udendørs brug.

Fremgangsmetoden

Jeg valgte at lede over nettet efter en billig isenkram forhandler, og fandt Damborg Isenkram (damborg.dk), som den gennemsnitlig billigste og med en gratis fragt ved køb over 500 kr, fik jeg også sparet noget der. Jeg er desværre ikke så meget til juleræsset i isenkram butikkerne, samt de umenneskelig lange køer der oftest opstår henover december måned.

Derfor valgte jeg den online løsning, hvor jeg i ro og mag kunne finde mine vare og få det leveret til døren i løbet af et par dage.

Indkøbslisten

Følgende julepynt fik jeg købt til en samlet pris af 860 kr, hvor normalprisen for alt dette lyder på 1400 kr. så dermed en besparelse på 540 kr.:

  • 2 stk 80 LED julekæde til 129,95 kr/stk. (Førpris 199,95 kr/stk)
  • 2 stk nøgne træer med LED lys og 110 cm. i højden til 199,95 kr/stk. (Førpris 299,95 kr/stk)
  • 2 stk Julekranse med lys til 99,95 kr/stk (Førpris 199,95 kr/stk)

Oppyntningen

De to træer blev placeret ved siden af min hoveddør, hvilket giver mine gæster en indbydende effekt og centralisering af et punkt som du kan drage imod. Julekransene blev sat op på facadens ellers tomme betonvæg, for at skab liv og varme til det døde objekt.

Sidst blev alle lysekæderne sat op. De to købte røg ovenpå hækken, mens dem jeg allerede havde blev sat op under tegrenden og på et par buske vi har i forhaven. Det giver en indrammende effekt af husets ramme, på flere dimensioner, da de er at finde i flere højder og områder.

Konklusion

Alt i alt fik jeg holdt mig indenfor mit budget. Oppyntningen tog ca en lørdag eftermiddag at sætte op. Og nu har vi så et hus der er kommet og giver en ordentlig julestemning. Alt dette skete uden jeg fik et ekstra gråt hår på hovedet.

Baggrund

Jeg elsker at finde gode priser og tilbud på både isenkram artikler, nips og havemøbler. Derfor benytter jeg mig oftest af nethandel, da priserne er nemmere at samligne og overskue. 

Udover dette kan jeg godt lide at/ig af de erfaringer jeg får, ved købene af disse.///////

Tags: julepynt, lysekæder, julekæder, online isenkram, isenkram, billig isenkram, billig julepynt, Julekrans

Referer denne artikel:

APA style: HenrietteNielsen (10 Dec 2013). Gode fifs til en billig omgang julepynt fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/gode-fifs-til-en-billig-omgang-julepynt-893/

Harvard style: HenrietteNielsen (2013) Gode fifs til en billig omgang julepynt [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/gode-fifs-til-en-billig-omgang-julepynt-893/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: HenrietteNielsen. "Gode fifs til en billig omgang julepynt" Samling af fag-artikler 10 Dec 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/gode-fifs-til-en-billig-omgang-julepynt-893/>