////

Den perfekte indretning af stuen

Kender du det, når du er i gang med at indrette din nye stue, så synes du, at der mangler et eller andet.Ofte bliver det for sort/hvid, for farverigt og vildt eller for kedeligt. 

Når du skal indrette din stue, er der nogle ting, der skal tages højde for. Noget som du måske aldrig rigtig har tænkt over, kan være ganglinjerne

Selvom de er usynlige, er det vigtigt at der er ganglinjer, der ikke bliver brudt at møbler. Er det tilfældet bliver stuen ofte rodet at se på. Du kan eventuelt tegne din stue og, og dermed se ganglinjerne.

Belysningen i en stue er heller ikke ligegyldig. Den bedste belysning får du, når du bruger lamper, der kun kaster lyset nedaf. Det giver en behagelig og varm lyskilde.

Reolen er udover at være et godt opbevaringsmøbel også en rigtigt god måde at regulere akustikken i en stue, hvor der er rigtig meget plads. En reol, der går fra gulv til loft, er en god ide og kan endda bruges til at "skabe" et ekstra rum.

Billeder på væggen er ikke noget, der bare skal være der for at fylde pladsen ud. Det skal være billeder, der betyder noget. Du kan eventuelt lave en hel væg med billeder, så man får en oplevelse af at kigge på dem.

///

Nipsting: Lysestager, børnetegning pyntepuder, vaser mm er også noget, der betyder for indretningen af stuen. Det giver en form for hygge og personliggører ens hjem.

Sødalh er en populær virksomhed, der laver de flotteste og farverige pyntepuder. Dem kan nemt købe for at give stuen lidt liv og farver. 

Baggrund

På min artikeldatabase finder du et stort udvalg af mine artikler. Jeg skriver om alt imellem himmel og jord.

Tags: Sødahl, Pyntepuder, Dunlopilo

Referer denne artikel:

//////////

APA style: Charlotte Madsen (06 Mar 2012). Den perfekte indretning af stuen fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/den-perfekte-indretning-af-stuen-387/

Harvard style: Charlotte Madsen (2012) Den perfekte indretning af stuen [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/den-perfekte-indretning-af-stuen-387/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Charlotte Madsen. "Den perfekte indretning af stuen" Samling af fag-artikler 06 Mar 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/den-perfekte-indretning-af-stuen-387/>