////

Hvorfor teambuilding aktiviteter?

Du har en gruppe af ansatte, og du vil gerne finde en måde som kan hjælpe dem med at arbejde sammen. Har du overvejet at aktivere dem med nogle teambuilding aktiviteter? En velorganiseret teambuilding aktivitet kan hjælpe med at styrke forholdet imellem gruppen af ansatte, og kan hjælpe dine ansatte med at arbejde mere effektivt sammen.

Hvad er så en god teambuilding aktivitet? Til at starte med burde det motivere din gruppe til at samarbejde, interagere og arbejde sammen imod et fælles mål. Det burde tydeligt illustrere at et team er større end summen af de enkelte deltagere og at der er en stor forskel på hvad man kan opnå alene i forhold til hvad et team kan opnå. Kort fortalt skal deltagerne i slutningen af aktiviteten ville arbejde sammen - fordi de ved at det er den bedste måde at få arbejdet udført.

Et god teambuilding aktivitet bør fokusere på rejsen, ikke på målet. At opfordre til unødig konkurrerence-mentalitet vil kun skabe aggressioner i stedet for samarbejde og holdånd. I arbejdsrummet er der ikke brug for aggressioner, og derfor bør det ikke være en del af denne type aktivitet.

Der er mange forskellige niveauer og typer af teambuilding aktiviteter; tillidsøvelser, udendørs events, adventure races, samt mange andre. Du kan vælge hvilke aktiviteter som passer til dit hold og dit budget for at få de bedste resultater, eller skabe en tilpasset event med et specifikt formål. Dit mål er at hjælpe dit team med at lære at arbejde bedre samme imod fælles mål, reducere konflikter og forøge effektiviteten.

For at have en god teambuilding aktivitet skal du sikre at du og dit team er sikre på målet og formålet med aktiviteten. Måske vil du hyre en professionel coach, som kan sikre at aktiviteten bliver til en succes. Ved at bruge en professionel coach, kan du også selv deltage i aktiviteten i stedet for at skulle administrere aktiviteten, og du vil få indblik i hvordan en kvalitets aktivitet bør føles som om.

Teambuilding aktiviteter er en rigtig god måde at forbedre dit teams produktivitet og den er den perfekte måde at starte eller afslutte en konference eller anden event. Om du bare vil have din gruppe skal slappe af og have det sjovt, eller hvis du vil forstærke en besked og hjælpe dit team med at lære hinanden at kende, så er denne type aktiviteter perfekte.

 

 

///

Baggrund

Tags: teambuilding aktiviteter, motivation, produktivitet

Referer denne artikel:

APA style: Crashpilot (18 Jun 2010). Hvorfor teambuilding aktiviteter? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvorfor-teambuilding-aktiviteter-70/

Harvard style: Crashpilot (2010) Hvorfor teambuilding aktiviteter? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvorfor-teambuilding-aktiviteter-70/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Crashpilot. "Hvorfor teambuilding aktiviteter?" Samling af fag-artikler 18 Jun 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvorfor-teambuilding-aktiviteter-70/>

//////////