////

Ideer til teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter under konferencer og events er essentielle hvis man skal løfte kampånden og lade kollegaer og medlemmer lære hinanden bedre at kende. Det kan enten være fysiske eller intelektuelle aktiviteter, det vigtigste er at de skal være sjove. Her er nogle ideer til teambuilding aktiviteter til konferencer og events;

 1. Det utrolige race teambuilding - ligesom i tv-programmerne, så kan grupper finde rundt på en bane og får stillet ledetråde undervejs. Målet er at holdene skal kæmpe om at være det første rundt på hele banen.
 2. Blindebane teambuilding - Tillid og engagement er målene for denne aktivitet, hvor man som et hold skal navigere gennem en forhindringsbane med bind for øjnene. Denne teambuilding aktivitet hjælper også med kommunikationsevnerne.
 3. Quiz aften teambuilding - Dit hold skal score så mange point som muligt ved at svare på spørgsmål omkring historie, geografi, generel viden, musik, underholdning og mange andre ting.
 4. Skattejagt teambuilding - Teams får en masse ledetråde som skal afkodes som skal lede dem rundt til forskellige steder. Find ud af hvilke af dine team-kammerater som er mest konkurrence-drevne, og hvem der er åben for bestikkelse og korruption. Når de når et sted så skal de besvare en masse spørgsmål, finde nogle ting, eller være kreative med en udfordring.
 5. Virksomheds OL teambuilding - Få den olympiske kampånd at mærke. Denne aktivitet kan blive formet til at motivere lederskab, strategi og teamwork. Med spil med indendørs beachvolley, fodbold, håndbold, hockey, bueskydning. Det vigtigste er at have det sjovt.
 6. Virksomhedsroning sejlads, eller kajakeventyr som teambuilding - Denne aktivitet kræver team koordination og kommunikation. Ro din vej til succes ved at skabe selvtillid og arbejde sammen for at nå målet.
 7. Virksomhedsbingo som teambuilding - Deltagere får andre deltagere til at underskrive deres felter. Alle skal fylde deres plade med navne. Den første person der får alle deltagere til at skrive under vinder. Det er en nem måde at lade gruppe deltagerne til at introducere sig til hinanden og til gruppen.
 8. Indendørs klatring som teambuilding - arbejd i teams for at bestige væggen. En person forsøger at klatre op af vægge af forskellige sværhedsgrader mens den anden støtter dem ved at holde rebet. Teamwork er essentiel i denne udfordring.
 9. Survivor teambuilding - Målet med aktiviteten er at højne teamets erfaring ved at konkurrere i en serie af fysiske og mentale udfordringer. Inspireret af TV serier, så er det traditionelt en udendørs aktivitet velegnet til konferencer.
 10. Adventure aktiviteter som teambuilding - Vælg imellem at gå på ild, rapelle, whitewater rafte og mange andre ting. Dette vil teste og skubbe folk igennem deres personlige barrierer så de kan se deres rigtige potentiale.
 11. Mordmysterie aktivitet som teambuilding - et mord mysterie vil udfordre alle til at tænke strategisk og skabe en forbindelse imellem facts og løse mordet. Både underholdende og mentalt stimulerende, så vil denne aktivitet eksponere gruppe-dynamikken og det er en gruppeaktivitet som teambuilding.
 12. Personligheds og psykologiske værktøjer - Myers Briggs og andre profil-værktøjer kan blive brugt til at fremhæve evner og adfærdstyper og kan identificere mangler og områder der skal forbedres ved teams og individuelle.
 13. Golf dag som teambuilding - Gruppegolk til teambuilding og som øvelse. Hav minimum to teams. Alle personer skyder, og næste skud bliver spillet fra holdets bedste bold. På den måde kan man hjælpe hele holdet frem.

Baggrund

////

Tags: teambuilding events, teambuilding aktiviteter, teamwork, teams

Referer denne artikel:

APA style: Crashpilot (17 Nov 2011). Ideer til teambuilding aktiviteter fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/ideer-til-teambuilding-aktiviteter-60/

Harvard style: Crashpilot (2011) Ideer til teambuilding aktiviteter [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/ideer-til-teambuilding-aktiviteter-60/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Crashpilot. "Ideer til teambuilding aktiviteter" Samling af fag-artikler 17 Nov 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/ideer-til-teambuilding-aktiviteter-60/>