////

Teambuilding øvelser forbedrer arbejdsmiljøet

Folk har oplevet de underlige øjeblikke der opstår når man starter på et nyt job og er "den nye". Folk har også deltaget i ice breakers og små spil og aktiviteter som giver dem mulighed for at interagere med deres nye kollegaer. Teambuilding øverlserne sikrer at de møder andre, ofte i sammenhæng med at løse et problem i en sjov og stress fri situation. en teambuilding øvelse åbner kommunikationslinierne og hjælper folk med at lære hinanden at kende i et miljø som ikke er arbejdsrelateret.

Firmaer bruger mange penge på teambuilding aktiviter og øvelser i et forsøg på at forene deres medarbejdere. Hvis folk føler at de har en forbindelse og har det sjovt under en teambuilding øvelse, så håber de også at forbindelsen vil øge produktiviteten i sammenhæng med at folk lærer at arbejde bedre sammen.

Præmisen for teambuilding øvelser er simpel; hvis folk ikke kan arbejde sammen, så vil opgaven ikke blive udført, og hvis de arbejder sammen så vil opgaven blive udført.

Når teambuilding øvelsen er en leg, et puslespil, eller en aktivitet som er sjov, så kan folk også se hvad der motiverer og hjælper dem, og ligeledes for deres kolleager.

At arbejde som et team sikrer at folk kender deres roller, kender forventningerne og arbejder sammen for at opnå succes. På banen eller i et spil vil et team der arbejde sammen arbejde bedre med højere produktivitet og bedre resultater.

/////

Teamwork principperne virker på kontoret lige så meget som de gør på banen. Det er derfor der er etableret virksomheder som fokuserer på at skabe unikke teambuilding aktiviteter. Disse virksomheder tilbyder deres expertise til andre som vil forbedre deres ansattes arbejdsmiljø.

 

Baggrund

Tags: teambuilding øvelser, teambuilding, teambuilding aktiviteter, arbejdsmiljø, kommunikation

Referer denne artikel:

APA style: (25 Apr 2011). Teambuilding øvelser forbedrer ar/t fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/teambuilding-oevelser-forbedrer-arbejdsmiljoeet-44/

/////////

Harvard style: (2011) Teambuilding øvelser forbedrer arbejdsmiljøet [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/teambuilding-oevelser-forbedrer-arbejdsmiljoeet-44/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "Teambuilding øvelser forbedrer arbejdsmiljøet" Samling af fag-artikler 25 Apr 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/teambuilding-oevelser-forbedrer-arbejdsmiljoeet-44/>