////

Kontorstol til højdejusterbare borde.

HÅG har lavet en arbejdstol som er tilpasset perfekt til arbejdsflader i forskellige højder. Har du et højdejusterbart bord er Capisco 8106 stolen for dig.

Capisco fås i sort eller aluminium stel. Polstringen fås selvfølgelig også i en lang række varianter og farver. Stolen har vip i sædet og er justerbar i højden.

HÅG giver evighedsgaranti på gaspatronen og 5 års garanti på hele stolen.

HÅG Capisco er perfekt for dig som sætter pris på det utraditionelle. Du finder ingen anden arbejdsstol som er så godt tilpasset arbejdsflader i forskellige højder eller højdejusterbare arbejdsborde. I en HÅG Capisco sidder du lige godt uanset om du sidder lige frem eller sidelæns med stor rækkevidde. Stolen har vundet en række priser for sine unikke egenskaber og sit karakteristiske design.

HÅG Capisco 8106 leveres med sæde og ryg. Med saddelsædet kan du variere mellem lav og høj arbejdsstilling – helt op til stående, sådan at du bliver mere dynamisk, men sidder i balance. Hovedstøtte er tillægsudstyr.

Standard gaslift er 200 mm og understellet er tilgængeligt i to farver, sort eller sølv (BU/SU).  Hjul bestilles i henhold til gulvunderlag.

HÅG Capisco er inspireret af rytterens saddel og siddestilling. Når du sidder og arbejder på en Capisco, bliver du inspireret til mere bevægelse, variation og nye, naturlige siddestillinger. På HÅG Capisco kan du bevæge dig så højt og lavt, du vil. Ingen anden arbejdsstol er så godt tilpasset arbejdsflader i forskellige højder.

  • Højde på ryghynde: 440 mm
  • Højde på forreste støttende punkt på ryglæn: 170 - 260 mm
  • Sædedybde: 370 - 460 mm
  • Sædebredde: 490 mm
  • Maksimal stolebredde: 580 mm
  • Diameter fodkryds: 700 mm
  • Vægt: 14,0 kg

Baggrund

//////

Tags: capisco, stol, kontormøbler, 8106, bord, gaslift

Referer denne artikel:

APA style: JohnB (16 Mar 2011). Kontorstol til højdejusterbare borde. fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/kontorstol-til-hoejdejusterbare-borde-140/

Harvard style: JohnB (2011) Kontorstol til højdejusterbare borde. [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/kontorstol-til-hoejdejusterbare-borde-140/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: JohnB. "Kontorstol til højdejusterbare borde." Samling af fag-artikler 16 Mar 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/kontorstol-til-hoejdejusterbare-borde-140/>