////

9 ud af 10 tager aldrig backup af deres kritiske data

Har du styr på datasikkerheden i din virksomhed? Hvis din økonomiansvarliges computer går ned, har du så kopier af regnskaber, kundedatabaser eller vigtige kontaktpersoner? Og kan din forretning overleve at miste kritiske data på kunder og partnere?

9 ud af 10 personer tager aldrig backup af deres vigtigste data. Det fandt det uafhængige forbrugersite ConsumerStatistics.org ud af sidste år, da de undersøgte computerbrugeres backup adfærd. For en almindelig computerbruger kan det være billeder, musik eller e-mail det er vigtigt at gemme på. Men for en virksomhed kan det være direkte forretningskritiske data, som man regner med der er styr på.

For det er helt almindeligt, at selv meget vigtige informationer kun findes på en enkelt lokal computer på kontoret. Og når harddisken giver op eller en indbrudstyv stikker af med maskinen, så er informationerne også pludselig væk. For altid.

Heldigvis har det aldrig været nemmere at sikre sig. På grund af internettet er det ikke engang at nødvendigt at stille en server op som de vigtige informationer kan blive gemt på. Og en server skal vedligeholdes, opdateres og koster masser af penge i strøm og service. Online Backup er den nye, smarte måde at lave automatisk backup på.

Med Online Backup er det lige meget om du vil sikre én computer, ti computere eller endda en server. Du skal bare installere et lille stykke software på hver enhed, der skal have sikret de vigtige oplysninger. Så sørger softwaren helt automatisk for at de mapper og filer du har bestemt er vigtige, bliver synkroniseret med en sikker server, der er fuldt overvåget og som har avancerede backup-egenskaber, så filerne aldrig forsvinder.

Og når uheldet er ude er det nemt at genskabe informationerne fra Online Backup.

Du kan endda få de sikre backup løsninger på abonnementsbasis, så du kun betaler for det du bruger, så længe du bruger det. På den måde sparer du masser af penge på investeringer i servere, software, opdateringer og drift. Det er alt sammen med i abonnementet.

Har du virkelig råd til ikke at sikre dine kritiske data, når det er så nemt?

Baggrund

TDC Hosting leverer IT-ydelser til vi/i alle størrelser. Online Backup | Hosted Exchange | Web/ud Server | Webshop  og meget mere.

///

Tags: it sikkerhed, Online backup, backup, Internet backup, Remote backup, Fjernbackup

Referer denne artikel:

APA style: TDC Hosting (06 May 2011). 9 ud af 10 tager aldrig backup af deres kritiske data fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/9-ud-af-10-tager-aldrig-backup-af-deres-kritiske-data-157/

Harvard style: TDC Hosting (2011) 9 ud af 10 tager aldrig backup af deres kritiske data [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/9-ud-af-10-tager-aldrig-backup-af-deres-kritiske-data-157/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: TDC Hosting. "9 ud af 10 tager aldrig backup af deres kritiske data" Samling af fag-artikler 06 May 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/9-ud-af-10-tager-aldrig-backup-af-deres-kritiske-data-157/>