////

Hosted Exchange er e-mail og online kalender for professionelle

I takt med udbredelsen af smartphones og behovet for at være i forbindelse med sin e-mail og kalender altid er der opstået et behov for én samlet løsning. Og netop sådan en løsning er Exchange. Men hvad er Hosted Exchange og hvad kan det gøre for dig?

Exchange teknologien er udviklet af Microsoft med fokus på at gøre det nemmere at samarbejde og holde kontakten mellem kolleger. Kernen er Exchange serveren, der passer på alle dine informationer, fra e-mail til kalender og kontaktpersoner. Fidusen er, at uanset hvor man er, og fra hvilket internet-tilsluttet apparat man skal bruge sine oplysninger, kan man komme af sted med det med Exchange.

Exchange Serveren er omdrejningspunktet, og her ligger alle dine informationer. Dem kan du få adgang til både via din mobiltelefon, i en internet browser eller i et Outlook mailprogram. Fordelen ved at have informationerne på en central server er, at dine oplysninger altid er opdaterede. Det vil sige, at når du opretter en ny mødeaftale i kalenderen fra din mobiletelefon, bliver den automatisk og med det samme også synlig i kalenderen i dit Outlook mailprogram på arbejdscomputeren. Den funktion kaldes ActiveSync og sørger for, at alle ændringer som sendte mails, nye kontakter og kalenderaftaler altid er opdaterede.

Hosted Exchange er muligheden for at få alle Exchange fordelene uden at skulle bakse med sin egen Exchange server. Fordi serveren er omdrejningspunktet, er det vigtigt at den altid kører som den skal. Med Hosted Exchange står serveren hos en central udbyder, som sørger for at alt det server-relaterede er i orden. Det vil sige at serveren er opdateret, sikker og at der hele tiden bliver holdt øje med den. På den måde skal man ikke bruge mange penge på at anskaffe en server og sørge for den er sikker.

For brugeren betyder det ingenting, at man bruger Hosted Exchange frem for selv at køre Exchange. Men for en virksomhed betyder det, at man kan spare mange IT-ressourcer, som normalt ville være brugt på drift af server, opdateringer, eftersyn og så videre. Med Hosted Exchange betaler man i stedet et abonnement på månedsbasis og ingen etableringsomkostninger. Det vil sige, at man altid kender sine IT-omkostninger og at der ikke kommer nogle hovsa-regninger eller uforudsete udgifter.

Med Hosted Exchange kan IT-ressourcerne bruges til at skabe værdi for virksomheden, frem for at blive brugt på drift af services, der bare skal fungere i en moderne virksomhed.

Baggrund

TDC Hosting er en af Danmarks stø/re af IT-services til virksomheder i alle størrelser. TDC Hosting tilbyder/som Cloud Server, Online Backup og Webshop.

///

Tags: hosted exchange, hostet exchange, microsoft exchange, exchange server, activesync, tag

Referer denne artikel:

APA style: TDC Hosting (09 May 2011). Hosted Exchange er e-mail og online kalender for professionelle fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hosted-exchange-er-e-mail-og-online-kalender-for-professionelle-158/

Harvard style: TDC Hosting (2011) Hosted Exchange er e-mail og online kalender for professionelle [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hosted-exchange-er-e-mail-og-online-kalender-for-professionelle-158/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: TDC Hosting. "Hosted Exchange er e-mail og online kalender for professionelle" Samling af fag-artikler 09 May 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hosted-exchange-er-e-mail-og-online-kalender-for-professionelle-158/>