////

Hvor vigtig er teambuilding?

Teambuilding er vigtig fordi det skaber en følelse af fællesskab i et team. Hvis hele teamet ved at det er en fælles mål som de alle arbejder imod, så er medlemmerne af disse teams mere villige til at dele ideer og informationer. Et sammenhængende team er meget mere effektivt og kreativt end et individ.

Teambuilding er ekstremt afgørende hvis du er seriøs omkring at ville forbedre dit teams præstationer. Teambuilding i virksomheder sørger for at teamet er fokuseret og hjælper på at minimere problemer der kommer i vejen for teamets evne til at performe.

Folk som studerer teambuilding påstår at det moderne skole-system giver os alle en konkurrencelyst. Nogle påstår også at det er spild af tid. Min personlige holdning er at dem der syntes at teambuilding er spild af tid er nogle der aldrig har mødt gode procedurer eller metoder og aldrig har haft fornøjelsen af at se et team gennemgå en positiv ændring efter at man har brugt teambuilding teknikker på dem.

En anden grund kunne være at disse folk måske er stødt på teambuilding som fokuserer for meget på det sjove i det. Det er sandt at når du kan, så skal du indarbejde nogle sjove elementer i teambuilding aktiviteterne, men du skal også sikre at der også er blevet skabt noget værdi ud fra det. For meget underholdning og sjov kan fortrænge det man faktisk har lært. Og i denne type situationer er teambuilding nok ikke en del af teambuilding strategien, og er i stedet blevet en del af almen underholdning.

Teambuilding i virksomheder indarbejder en følelse af samarbejde iblandt deltagerne. Det hjælper med at skabe opmærksomhed omkring at individer som arbejder som et team kan levere mere effektivt og kreativt end konkurrerende individer. Og yderligere kan team-samarbejde oplevelsen både bruges privat og på arbejde, da man igennem samarbejde opnår bedre resultater.

Ånden I teambuilding I enhver virksom/st vigtigt, da man igennem teambuilding aktivitete/ bedre performance I virksomhedens teams. Teambuilding hjælper også med at mi/roblemer som ikke er sunde for arbejdsmiljøet. For at gøre dette /er det nødvendigt at lave nogle teambuilding events en gang i mellem for at påpege de problemer som man kan opleve på arbejde.

Hvis du har fået ansvaret for teambuilding, er det vigtigt at lave en god teambuilding strategi, som kan undervise, motivere og inspirere teamet. Husk at alle aktiviteter bør være forskellige fra hinanden da de enkelte individer skal motiveres og undervises. Det kan blive gjort ved at gennemgå den samme proces, men igennem forskellige aktiviteter.

 

Baggrund

Tags: teambuilding, teambuilding aktiviteter, teambuilding ideer, teams, teambuilding events

Referer denne artikel:

//////////

APA style: Teambuilding-eksperten (10 Mar 2011). Hvor vigtig er teambuilding? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvor-vigtig-er-teambuilding-31/

Harvard style: Teambuilding-eksperten (2011) Hvor vigtig er teambuilding? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvor-vigtig-er-teambuilding-31/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Teambuilding-eksperten. "Hvor vigtig er teambuilding?" Samling af fag-artikler 10 Mar 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvor-vigtig-er-teambuilding-31/>