////

4 Tips til at renovere den gamle terrasse!

Nu står sommeren snart for døren, det betyder også at vi skal til at få shinet haven op, fundet grillen frem og gøre terrassen klar til sommeren så vi kan have både venner og familie på besøg under de dejlige sommer aftener.

Men hvad nu hvis terrassen virkelig trænger til en kærlig hånd, hvordan kan du så billigst sætte den i stand og gøre den sommerklar? Her giver vi dig nogle rigtig gode tips som enhver kan udfører.

1. Få slebet terrassegulvet

Et terrassegulv er udsat for det hårde danske efterårs- og vintervejr og tager derfor meget hurtigere skade end et gulv der er i stuen. Vi ser rigtig mange eksempler på folk der dog bare uden videre får skifter gulvet på terrassen hvor du kunne være gjort meget billigere ved at slibe dem og give dem en ordenligt omgang behandling.

Hvis du gerne vil spare mest muligt på slibning så hop ind på basisgulv.dk hvor du kan læse meget mere om gulvafslibning og finde priser og modtage tilbud.

2. Få fjernet alger og mos

Alt hvad der hedder mos og alger kan få terrassen til at se gammel og brugt ud, hvis du har en stor terrasse kan det være svært at rengører den hele selv. Tag istedet fat på et algebehandlingsfirma og modtag tilbud.

Det vil ikke koste mere end omkring 1.000 kroner og så har du altså en terrasse der er flot og lækker som ny, samtidig kan du jo også få ordnet taget og renset dine tagrender.

3. Vask af og mal

En rigtig god ide kan være at vakse terrassen ned og så male den, det er noget du sagtens kan gøre selv og for forholdsvist få penge vil du få en så godt som ny terrasse.

Du tænker måske det er et hårdt arbjede. Men tag familien med ud, gør det sjovt for dine børn og hyg jer med det. De vil helt sikkert elske at komme lidt væk fra ipaden og ud i haven og være sammen med mor og far.

4. Pynt med blomster

Det sidste tip er at gøre terrassen mere personlig, et par enkelte blomster i krykker, et par store planter og så er du klar. Det er så lidt der skal til for at gøre det mere hyggeligt og romantisk.

Tag eventuelt også her familien med på den lokale planteskole, fortæl børnene de selv må vælge en blomst eller plante men at de skal huske at sørge for at vande den blomst igennem hele sommeren.

Baggrund

Algetjek.dk er stedet hvor du kan i/bud på algebehandling, det er hurtigt, nemt og ganske ufor//p>//

Tags: renovering, terrasse, bolig, have

Referer denne artikel:

APA style: Nicolaj (26 Apr 2014). 4 Tips til at renovere den gamle terrasse! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/4-tips-til-at-renovere-den-gamle-terrasse-1000/

Harvard style: Nicolaj (2014) 4 Tips til at renovere den gamle terrasse! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/4-tips-til-at-renovere-den-gamle-terrasse-1000/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nicolaj. "4 Tips til at renovere den gamle terrasse!" Samling af fag-artikler 26 Apr 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/4-tips-til-at-renovere-den-gamle-terrasse-1000/>