////

5 Tips til at forhøje boligens værdi inden salg

Her i hjemme i familien besluttet jer for at skifte jeres hjem uden med et nyt. Det kan være i eksempelvis er blevet en mere i familien og dermed har brug for mere plads. 

I den forbindelse skal i sælge huset, og selvfølgelig ønsker i at få så meget for det som overhovedet muligt. Så vi har lavet en lille guide der viser hvordan du forhøjer husets værdi markant ved blot nogle få ændringer.

1. Få malet alle rum lyse

Hvis i har boet i huset i mange år så er det helt naturligt at malingen med tiden begynder at falme. Det typisk steder hvor der enten har stået en seng op af væggen eller hvis i har haft dyr og været rygere.

Hvis i har mod på det kan i selv sætte en familie weekend af til at male hele huset, det er langt billigere end at få en maler til det. Det vil tage noget tid, men hvad der er sparet er tjent.

2. Slib gulvene

Det er også helt naturligt at hvis i har boet der i mange år at gulve tager skade. Noget af det første som potentielle købere ligger mærke til er med garanti hvordan gulvet er.

Er det helt galt kan i få et firma til at komme og slibe gulvene, der findes med garanti gode firmaer nær dig, ellers hop ind på linket ovenfor og modtag tilbud på gulvafslibning.

3. Mal gamle køkkenskabe og låger

Man siger som oftest at det er køkkenet og badeværelset der sælger en bolig. Det er de rum som er mest personlig og dem som skal skabe den meget omtalte wow effekt. Et grimt og gammelt køkken kan skræmme de fleste mennesker væk, selv også hvis de er besluttet på forhånd på at bygge nyt køkken.

Du kan derfor med fordel investere i lidt træmaling og så gå igang med at male de gamle låger og skabe. Alt efter hvor stort køkkenet er burde det kunne gøres på en dags tid.

4. Rens taget og facaden

Det første køberne ser er huset ude fra, det vil sige husets ydre som taget og facaden gerne må være renset så der ikke ligger mos i tagrenderne og der ikke er alt for meget ukrudt og højt græs i hele haven.

Du kan gøre meget af arbejdet selv men vi anbafaler dig at få et professionelt firma til at fjerne alger fra taget, det vil ikke koste mere end højst et par tusinde.

Baggrund

Ekspert i renovering af gamle boliger, f&/ til at ligne en million ved nogle simple tips og tricks som jeg gerne deler p&ari/

/

Tags: facaderenovering, algebehandling, køkken

Referer denne artikel:

APA style: Nicolaj (26 Apr 2014). 5 Tips til at forhøje boligens værdi inden salg fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-tips-til-at-forhoeje-boligens-vaerdi-inden-salg-1001/

Harvard style: Nicolaj (2014) 5 Tips til at forhøje boligens værdi inden salg [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-tips-til-at-forhoeje-boligens-vaerdi-inden-salg-1001/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nicolaj. "5 Tips til at forhøje boligens værdi inden salg" Samling af fag-artikler 26 Apr 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-tips-til-at-forhoeje-boligens-vaerdi-inden-salg-1001/>