////

Køl dig med med Aircondition

Når sommeren og varmen melder sig, så kan det være en god ide at være forbedret en hede der ikke er til at holde ud. Heldigvis er der råd for det, du kan nemlig forholdvis billigt købe dig til en kølig indendørs temperatur. Det er et aircondition anlæg du skal have fat i, og det fåes i flere varianter.

Mobil aircondition

Det mobile aircondition anlæg er til dig der godt kan lide at flytte den kølige luft fra fx. stuen og til soveværelset. Det giver god comfort i det rum du opholder dig. Den umiddelbare ulempe ved denne type er at det optager plads. De fleste mobile airconditionanlæg fylder en del, og er svære at gemme væk om sommeren.

Du kan finde mobil aircondition mange steder på nettet idag, eller i dit lokale byggemarked. Den store fordel er, at det ikke kræver nogen autoriseret installatør at sætte anlægget op.

Fast aircondtionanlæg

De faste anlæg kræver lidt mere end de mobile, og er derfor også en del dyrere at installere, heldigvis opvejes det i et mindre energi forbrug, som så igen afspejler sig i en lavere elregning. Denne type anlæg kræver en autoriseret installatør, men kan hvis man fx. har et sommerhus kombineres med en luft til luft varmepumpe som så om vinteren kan bruges som opvarmning.

Husk lige

Hvis du vælger at investere i enden den ene eller den anden type, så skal du huske, at man ofte vil blive forkølet i starten når man ikke er vant til at opholde sig i rum der er nedkølet af Aircondtion.

Hvis du er nysgerrig for mere generel viden om aircondition så kan du finde det her.

Baggrund

En stor tilhænger af Airconditi/ selv et fastmonteret anlæg og ville aldrig kunne undvæ/ommeren.

/

Tags: aircondition, køling, mobil aircondition

Referer denne artikel:

APA style: Lars N (09 Jul 2014). Køl dig med med Aircondition fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/koel-dig-med-med-aircondition-1040/

Harvard style: Lars N (2014) Køl dig med med Aircondition [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/koel-dig-med-med-aircondition-1040/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Lars N. "Køl dig med med Aircondition" Samling af fag-artikler 09 Jul 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/koel-dig-med-med-aircondition-1040/>