Tømrer Horsens - Snedker & Tømrer udfører kompetent tømrerarbejde

Tømrer med flair for detaljen

Der findes mange tømrer- og snedkervirksomheder i Danmark. Men leder du efter en kompetent tømrer eller snedker i området omkring Horsens, bør du give dig tid til at læse videre her.

T-H Byg er en tømrervirksomhed i Rask Mølle ved Horsens, som udfører klassisk tømrerarbejde – altid i sublim kvalitet og med den lækre detalje for øje. Detaljer der ønskes af dig som kunde.

Kompetente tømrere med æstetisk sans

Håndværkerfirmaet har kun dygtige håndværkere tilknyttet sin stab. Disse kan udføre alle former for tømrerarbejde indendørs som udendørs – de kan udover at måle, save, hamre, bore og skrue også snedkerere, så du som kunde får løst din opgave til punkt og prikke.

Køkkenet som familiens samlingssted.

De seneste årtier er køkkenet blevet et mere og mere centralt rum i familien, og mange familier har en ganske specifik drøm, eller et ønske om, hvorledes det ideelle køkken skal se ud. Som din professionelle tømrer tager vi naturligvis en grundig dialog med jer om om jeres drømmekøkken, hvad end det er IKEA-køkkenet, som skal sættes op, som I så det på rundturen i IKEA, eller om det er den 100 procent individuelle løsning, hvor hver en liste er lavet med jeres specifikke kvadratmetermål for øje.

Som din professionelle tømrer skaber vi dit og din families ultimative drømmekøkken.

Mester kommer gerne ud og ser nærmere på din opgave og giver et uforpligtende tilbud på det tømrerarbejde, der skal til, for at du bliver glad for resultatet.

Virksomheden har et omfattende kendskab til materialer og rådgiver gerne om praktiske og æstetiske valg af træsorter, byggemetoder og lignende.

Præcist snedker- og tømrerarbejdig til gode

Der er ikke noget ved at betale en tømrer i dyre domme, hvis det han eller hun udretter ikke står mål med forventningerne. Når vi  arbejder, bliver arbejdet udført solidt og som nævnt med detaljen i fokus. Hos tømrervirksomheden får du ingen hovsa-løsninger eller negative oplevelser. Du får derimod opfyldt dine forventninger om et grundigt og håndværksmæssigt godt udført stykke arbejde.

Din tømrermester i Horsens

Vil du vide mere om, hvad T-H Byg kan tilbyde dig, kan vi kontaktes på tlf. 28 59 43 49. Vi står klar med de bedste løsninger til den mest fair pris på markedet.

Baggrund

Tømrerfirmaet T H Byg løser mange forskellige opgaver - ingen opgaver er for små eller for store. Med over 20-års erfaring og stærke faglige kompetencer, kan vi sikre dig en holdbar løsning. 

Tags: tømrer, snedker, tømrerfirma, tømrermester, håndværk, tag

Referer denne artikel:

APA style: Frank (09 Apr 2014). Tømrer Horsens - Snedker & Tømrer udfører kompetent tømrerarbejde fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/toemrer-horsens-snedker-toemrer-udfoerer-kompetent-toemrerarbejde-954/

Harvard style: Frank (2014) Tømrer Horsens - Snedker & Tømrer udfører kompetent tømrerarbejde [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/toemrer-horsens-snedker-toemrer-udfoerer-kompetent-toemrerarbejde-954/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Frank. "Tømrer Horsens - Snedker & Tømrer udfører kompetent tømrerarbejde" Samling af fag-artikler 09 Apr 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/toemrer-horsens-snedker-toemrer-udfoerer-kompetent-toemrerarbejde-954/>