////

Udskift dine indvendig døre nemt og billigt

Bor du i et ældre hus fra 60'erne eller 70'erne har du måske kendskab til den model af indvendig døre som består af mørk palisander eller teak finer, som giver de dengang moderne lange gange i huset en form for mørke huller når man står for anden af gangen og betragter alle dørhullerne indtil fordelingsgangens værelser.

Er du træt af det mørke look, bør du måske overveje om du ikke skulle udskifte dine indvendige døre i huset, med nogle mere moderne hvide indvendige døre, som for tiden er meget billige, og giver huset et flot moderne look.

De billige indvendige døre som er moderne i øjeblikket er døre med fyldninger samt helt glatte døre, som regel i farven hvid, som dermed giver lys i en ellers mørk gang.

I de senere år er indvendige døre produceret med masive dørplader af spånplande eller lignende, som sikre en god lydisolerende effekt, og disse døre kan måske være en god investering indtil børneværelset, teenageværelset, eller hvis man måske har værelser hvor der spilles musik eller lign.

På den måde kan man med den indvendige døre begrænse støjniveauet i det øvrige hus væsentligt, i forhold til hvis de almindelige celledøre som består af en form for finder med indhold af pap, som er bølget. Disse døre er meget fine og holder udemærket, men de begrænser kun støjen i et meget ringe omfang.

Du kan nemt selv montere dine nye indvendige døre, da der findes mange gør det selv dørrammer, eller du kan finde flere indvendig døre monteringsvejledninger på internettet, som gør dig i stand til at montere dine indvendige døre selv.

Baggrund

Vil du have gode tips til dine byggeproje/mme, eller er du bare på jagt efter billige byggematerialer, som f.eks. billig VVS, /elig;last eller lign. så har Byg-Billigst.dk samlet en masse gode links gratis til dig. D/re på byg-billigst.dk.

///

Tags: indvendige døre, billige indvendige døre, billige døre, montering indvendige døre, udskift indvendige døre, hvide døre

Referer denne artikel:

APA style: døreksperten (17 Apr 2012). Udskift dine indvendig døre nemt og billigt fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/udskift-dine-indvendig-doere-nemt-og-billigt-441/

Harvard style: døreksperten (2012) Udskift dine indvendig døre nemt og billigt [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/udskift-dine-indvendig-doere-nemt-og-billigt-441/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: døreksperten. "Udskift dine indvendig døre nemt og billigt" Samling af fag-artikler 17 Apr 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/udskift-dine-indvendig-doere-nemt-og-billigt-441/>